• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Испитивачи тла

Испитивачи тла заштитит ће вас од грешака и омогућити вам још бољу припрему за сјетву и садњу. Знате ли како знати да ли тло има жељену реакцију? Како измјерити температуру тла и је ли уопће могуће тестирати плодност тла? Добићете одговоре на сва та питања у овом пододељку!

Ако планирате да посадите захтевне биљке, попут четињача који воле киселине, рододендроне, вере или хортензије, испитивач тла омогућиће вам да измерите пХ земље и да одлучите да ли вам је потребан кисели тресет или закисељуће ђубриво. Такође препоручујемо да извршите такав тест пре сетве поврћа, јер већина ових биљака презире кисело тло. Ако је пХ превише низак, можда ће бити потребно додавање калцијума. Како си могао све то знати? Наш савет је једноставан: купите БИОПОН сет за тестирање на пХ, доступан по посебној цени, и одмерите реакцију тла, поуздано и лако. Такође можете да наручите тестер за вишекратну употребу, пХ мерач који омогућава тачно и брзо мерење пХ. Шта је са испитивачем тла 2 у 1: метар пХ са тестом плодности тла? Даће вам информације не само о реакцији дотичног тла, већ и о његовом основном уносу хранљивих састојака (азот, калијум и фосфор). Ако сте ентузијастични баштован, који са нестрпљењем чека савршен тренутак за пресађивање садница или посејање семенки, термометар за земљу од 31 цм је алат за вас. Професионалци би требало да размотре електронски испитивач тла 4-ин1 (мери пХ, влажност, сунчеву светлост, температуру). Овај згодан алат за употребу обезбедиће вам још више могућности за планирање мера за сетву, садњу и негу.

Испитнике тла од познатих произвођача набавите по невјероватно конкурентној цијени само у нашој трговини. Одаберите уштеде и успех у узгоју поврћа, воћа и украсних биљака. Позивамо вас на шопинг шопинг који ће задовољити све ваше потребе!

Сет за испитивање пХ земље БИОПОН - -10%
705.67 din 784.00 din
Промоција завршава
пХ метар - једноставан алат за мерење пХ вредности тла - -10%
1,344.00 din 1,493.33 din
Промоција завршава
2 у 1 испитивач тла - пХ-метар + хигрометар - -10%
1,410.00 din 1,566.67 din
Промоција завршава
2 у 1 испитивач тла - пХ-метар + плодност тла - -10%
1,938.00 din 2,153.33 din
Промоција завршава