Benih Wortel

Perintahkan benih lobak masih pada hari ini untuk menikmati tanaman yang lazat dari musim bunga hingga musim luruh. Kami mempunyai pelbagai jenis stok yang berbeza dalam jenis akar, tempoh tumbuh-tumbuhan dan penggunaan yang dimaksudkan.

Jika anda mengambil berat untuk tuaian awal, pilih benih salah satu jenis berikut: "Kamila F1", "Harvest Pertama" atau "Amsterdam". Akar lobak yang mempunyai tempoh tumbuh-tumbuhan yang pendek akan siap untuk menuai pada awal bulan Jun. Akhirnya "Koral" tergolong dalam jenis penyimpanan yang terbaik. Anda juga harus mencuba biji-bijian "Bayi" jenis wortel yang membentuk akar-akar kecil, manis. Akar varieti "Pariser Markt 4" mengambil bentuk yang sama menarik - mereka kecil, pendek dan bulat. Jenis-jenis yang disesuaikan adalah sangat disyorkan untuk kanak-kanak kerana bentuk akar yang menarik dan kerana mereka tidak mengumpul nitrat berbahaya. "Major", wortel yang manis dan berharga, akan menjadi yang terbaik untuk jus dan mengekalkan untuk kanak-kanak kecil. Kami menggalakkan semua orang yang mengambil berat tentang ekologi untuk memerintahkan benih organik yang diperakui jenis "Nantes" jenis wortel, yang telah dihasilkan tanpa menggunakan baja buatan dan agen kawalan kimia. Anda juga mungkin mengambil perhatian pada pelbagai "Deep Purple" yang menengah yang berkembang akar ungu, dengan senang hati mencicipi. Mereka akan masuk ke dalam banyak hidangan dan menambah nilai visual tambahan kepada mereka. Anda mungkin tahu, bahawa wortel ungu pada mulanya telah ditanam dan orang oren telah diperkenalkan kemudian. Anda akan mendapati biji lobak merah dengan tambahan biji lobak di kedai kami. Sayuran yang terakhir membolehkan untuk menandakan baris dengan tepat. Pita biji ini menjadikan penanaman lebih mudah untuk tukang kebun yang paling kurang berpengalaman.

Semua biji lobak yang terdapat di kedai taman kami adalah berkualiti tinggi, kerana mereka datang dari pengeluar yang terbukti sahaja. Ia menjanjikan penuaian yang kaya, dengan syarat keadaan penanaman yang betul dapat dikekalkan. Jangan teragak-agak dan memesan biji pelbagai kegemaran anda masih hari ini!

RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
-40%
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
-40%
RM5.55 RM9.26
Promosi berakhir
-40%
RM5.55 RM9.26
Promosi berakhir
-40%
RM11.71 RM19.51
Promosi berakhir