• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme mrkve

Naručite svoje Sjeme mrkve već danas i uživajte u ukusnim plodovima od proljeća do jeseni. Nudimo širok izbor sjemena, svaki s jedinstvenim karakteristikama, koje variraju od tipa korijena i vegetacijskog razdoblja do namjene.

Ako ciljate na ranu žetvu, razmislite o sortama kao što su "Kamila F1", "First Harvest" ili "Amsterdam". Mrkve ovih sorti s kratkim vegetacijskim razdobljem bit će spremne za žetvu već početkom lipnja. Za one koji trebaju dugotrajno skladištenje, kasna sorta "Koral" jedna je od najboljih. Možda ćete htjeti isprobati i "Baby" tip mrkve koji razvija male i slatke korijene. Slično tome, sorta "Pariser Markt 4" proizvodi male, kratke i okrugle korijene koji su savršeni za djecu, kako zbog njihova zabavnog oblika tako i zbog niskog sadržaja nitrata. Ako planirate praviti sokove ili konzerve za mališane, slatki i hranjivi "Major" vaš je najbolji izbor. Za ekološki svjesne kupce nudimo certificirano organsko Sjeme mrkve tipa "Nantes", proizvedeno bez umjetnih gnojiva ili kemijskih sredstava. Možda će vas zanimati i srednje-kasna sorta "Deep Purple", poznata po svojim jedinstvenim i ukusnim ljubičastim korijenima koji mogu dodati vizualnu privlačnost vašim jelima. Zanimljiva činjenica: jeste li znali da su prvotno uzgajane ljubičaste mrkve, dok su narančaste predstavljene mnogo kasnije?

Čak nudimo i Sjeme mrkve pomiješano s sjemenom rotkvica, što vam pomaže jasno označiti redove. Ova traka sjemena pojednostavljuje sjetvu, čak i za najmanje iskusne vrtlare.

Sva Sjeme mrkve dostupno u našoj vrtnoj trgovini je najviše kvalitete, jer dolazi isključivo od pouzdanih proizvođača. To osigurava obilan urod, pod uvjetom da se očuvaju odgovarajući uvjeti uzgoja. Ne oklijevajte—naručite svoje omiljeno Sjeme mrkve danas!

0.78 1.30
Promocija završava
-40%
0.78 1.30
Promocija završava
-40%
0.97 1.61
Promocija završava
-40%
0.98 1.63
Promocija završava
-40%
0.98 1.63
Promocija završava
-40%
0.98 1.63
Promocija završava
-40%
1.18 1.97
Promocija završava
-40%
1.18 1.97
Promocija završava