• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Svilene niti

Uvedena je bila kategorija svilenih niti, ki vam omogoča hitro iskanje želenega izdelka. Opozorilo: širok izbor odličnih izdelkov te izbire ne bo olajšal.

Svilene niti so nenavadno močne in trpežne. Izdelane so iz spajkalnih trojnih niti. Plemeniti material omogoča izdelavo gladkih, sijočih niti. Je odporna na striženje, zato se nit ne cepi. Prav tako je malo nagnjen k zvijanju in vozlišču. Svilena nit se večinoma uporablja pri izdelavi nakita. Ni boljše rešitve za lepo urejene ogrlice in zapestnice iz biserov ali privlačne tkane in pletene izdelke. Veliko se uporablja tudi pri vezenju. Obstaja tudi bolj praktična stran svilene niti. Dobro deluje v vseh primerih, ko potrebujete tanek, gladek in sijoč vezni material, ki prav tako kaže trajnost. Morda ga uporabljate tudi v kuhinji, saj je organski izdelek. Z njo zavežite pečenko ali sveženj jušne zelenice. Trajnost svile lahko pride prav tudi na vrtu za vezanje vej in ustvarjanje podpornih mrež za plazilce. Je odporen na vremenske vplive in zato večkratno uporaben. Svilene niti ponujajo nešteto možnosti. Izberite svojega!

Prosto brskajte po našem bogatem izboru in izberite izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam. Naročite vse, kar potrebujete, v nekaj preprostih korakih in prejmete svoj paket po dostopni ceni. Dobavljamo več kot visoko kakovostne izdelke - vaše zadovoljstvo!