• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Selyemszálak

Selyemszálak kategóriát vezettünk be, hogy gyorsan megtalálhassa a kívánt terméket. Figyelem: a kiváló termékek széles választéka nem fogja megkönnyíteni ezt a választást.

A selyemszálak szokatlanul erősek és tartósak. Háromszálú összeköttetésből készülnek. A nemes anyag lehetővé teszi a sima, fényes szál gyártását. Vágásbiztos, így a szál nem hasad el. Kicsit hajlamosak a kusza és a csomózásra. A selyemszálat főleg az ékszerkészítésben használják. Nincs jobb megoldás gyöngyből készült szépen elrendezett nyakláncokra és karkötőkre, vagy vonzó szőtt és kötött termékekre. A hímzésben is széles körben használják. A selyemfonalnak praktikusabb oldala is van. Mindenütt jól működik, amikor szükség van egy vékony, sima és fényes kötőanyagra, amely szintén tartósságot mutat. A konyhában is használhatja, mert ökológiai termék. Ragasszuk rá a sült vagy egy csomó leveszöldet. A selyem tartóssága a kertben is hasznos lehet az ágak megkötéséhez és a kúszónövényeket támogató háló kialakításához. Időjárásálló, ezért újrafelhasználható. A selyemszálak számtalan lehetőséget kínálnak. Válassza ki a sajátját!

Böngésszen szabadon a gazdag választékunkban, és válassza ki az igényeinek megfelelő termékeket. Néhány egyszerű lépésben rendeljen meg mindent, amire szüksége van, és megfizethető áron kapja meg a csomagot. Nemcsak kiváló minőségű termékeket szállítunk - az elégedettség!