Silketråder

Kategorier av silketråder er introdusert for at du raskt kan finne ønsket produkt. Advarsel: et bredt utvalg av utmerkede produkter vil ikke gjøre dette valget noe enklere.

Silketråder er uvanlig sterke og holdbare. De er laget av trippeltrådspleis. Det edle materialet gjør det mulig å produsere glatt, blank tråd. Den er skjærbeskyttet, så tråden splittes ikke. Det er også lite utsatt for sammenfiltring og knusing. Silketråd brukes mest i smykkefremstilling. Det er ingen bedre løsning for pent anordnede halskjeder og armbånd laget av perler eller attraktive vevde og strikkede produkter. Det er også mye brukt i broderier. Det er også en mer praktisk side til silketråd. Det fungerer bra i alle tilfeller når du trenger et tynt, glatt og skinnende bindemateriale som også viser holdbarhet. Du kan også bruke den på kjøkkenet, fordi det er et organisk produkt. Bind steken eller et knippe suppegreener med det. Silkens holdbarhet kan også komme til nytte i hagen for å knytte grener og opprette støttenett for rankere. Den er værbestandig og derfor gjenbrukbar. Silketråder tilbyr mange muligheter. Velg din egen!

Bla fritt gjennom vårt rike sortiment og velg produktene som passer dine behov. Bestill alt du trenger i noen få enkle trinn og motta pakken til en overkommelig pris. Vi leverer mer enn høykvalitetsprodukter - din tilfredshet!