• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Silkestråd

Kategori av silketrådar har introducerats så att du snabbt kan hitta önskad produkt. Varning: ett brett urval av utmärkta produkter gör detta val inte lättare.

Silktrådar är ovanligt starka och hållbara. De är gjorda av trefaldig skarv. Det ädla materialet gör det möjligt att tillverka slät, blank tråd. Det är skjuvtätt, så tråden inte delas. Det är också lite benägit att trassla och knyta. Silktråd används mest i smycken. Det finns ingen bättre lösning för snyggt arrangerade halsband och armband av pärlor eller attraktiva vävda och stickade produkter. Det används också ofta i broderier. Det finns också en mer praktisk sida för sidentråd. Det fungerar bra i alla fall när du behöver ett tunt, snyggt och glänsande bindematerial som också visar hållbarhet. Du kan också använda det i köket, eftersom det är en ekologisk produkt. Bind steken eller en bunt med soppgrönsaker med den. Silkens hållbarhet kan också komma till nytta i trädgården för att knyta grenar och skapa stödnät för creepers. Det är väderbeständigt och därför återanvändbart. Silktrådar erbjuder många olika möjligheter. Välj din egen!

Bläddra fritt genom vårt rika sortiment och välj de produkter som passar dina behov. Beställ allt du behöver i några enkla steg och ta emot ditt paket till ett överkomligt pris. Vi levererar mycket mer än högkvalitativa produkter - din tillfredsställelse!