• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Silkkilangat

Silkkilangat-luokka on otettu käyttöön, jotta voit löytää haluamasi tuotteen nopeasti. Varoitus: laaja valikoima erinomaisia tuotteita ei tee tästä valinnasta entistä helpompaa.

Silkkilangat ovat epätavallisen vahvoja ja kestäviä. Ne on valmistettu kolminkertaisesta liitoksesta. Jalo materiaali mahdollistaa sileän, kiiltävän langan valmistuksen. Se on leikkausvarma, joten lanka ei hajoa. Se on myös vähän taipuvainen solmuihin ja solmuihin. Silkkilankaa käytetään enimmäkseen korujen valmistuksessa. Helmiperäisistä kaulakoruista ja rannekkeista tai houkuttelevista kudotusta ja neulotusta tuotteesta ei ole parempaa ratkaisua. Sitä käytetään myös laajalti kirjonnassa. Silkkilangoilla on myös käytännöllisempi puoli. Se toimii hyvin kaikissa tapauksissa, kun tarvitset ohuen, liukas ja kiiltävä sidontamateriaali, joka on myös kestävä. Voit käyttää sitä myös keittiössä, koska se on luomutuotetta. Sitoa paisti tai nippu keittovihanneksia sen kanssa. Silkin kestävyys voi olla hyödyllinen myös puutarhassa oksien sitomiseksi ja tukijärjestelmien luomiseksi hiipimille. Se on säänkestävä ja siksi uudelleen käytettävä. Silkkilangat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia. Valitse oma!

Selaa vapaasti rikasta tuotevalikoimaamme ja valitse tarpeitasi vastaavat tuotteet. Tilaa kaikki tarvitsemasi muutamalla yksinkertaisella vaiheella ja vastaanota paketti edulliseen hintaan. Toimitamme paljon enemmän kuin korkealaatuisia tuotteita - tyytyväisyyteni!