• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за плодни дървета

Торови за плодови дървета ви позволяват да постигнете богати реколти при ниски разходи и минимални усилия от ваша страна. Просто трябва да поръчате подходящия продукт, да го приложите според указанията на производителя и да изчакате плодовата реколта! Отглеждането на плодове може да бъде толкова лесно, ако изпълните един основен изискване - използване на оригинални торове от известни производители.

Нашата онлайн градинарска магазина предлага широка гама продукти в тази категория. По-долу сме събрали всички стойни торове за плодови дървета, които в момента са налични на пазара. Например можете да поръчате течно или гранулирано екологично тор за Плодови дървета и Храсти Target, отлично решение за тези, които предпочитат природното торене.

Силно препоръчваме и органичния Био Тор за Зеленчуци и Плодове от Compo - наистина универсален продукт, подходящ за различни приложения. Предоставяме и надеждни минерални торове с продължителна ефективност. Дали плодовете от вашите дървета са давали по-нисък качествен урожай през последните години? Това може да бъде точният момент да се коригират дефицитите на калий в почвата - достъпният, доказан и бързо абсорбируем сулфат на калций "Ogród-Start" може да свърши работа. Разгледайте и другите ни продукти, за да видите какво още имаме за вас.

Пазаруването в нашия магазин е лесно и удобно. Просто кликнете или докоснете избрания продукт, проверете растенията, за които се препоръчва, добавете го в кошницата и потвърдете покупката. Преди да завършите транзакцията, обърнете внимание и на нашите други раздели. Предлагаме разнообразие от нови и интересни продукти, предназначени за грижа за вашите плодови дървета и други растения, които може да отглеждате. Следете за сезонните ни намаления, а градината ви ще ви се отплати с богати и висококачествени реколти. С топло ви каним да се отправите на пазарно пътуване с нас!

38.88 лв