• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за плодни дървета

Торовете с плодни дървета ви позволяват да събирате богати култури на ниска цена и с минимални усилия от ваша страна. трябва само да поръчате подходящия продукт, да го приложите според указанията на производителя и да изчакате прибирането на плодовете! Отглеждането на плодове може да бъде толкова лесно, при условие че отговаряте на едно изключително важно изискване - използването на оригинални торове от известните производители.

Нашият онлайн магазин предлага продукти, които принадлежат към тази категория. По-долу сме събрали всички ценни торове за овощни дървета, които в момента се предлагат на пазара. Можете например да поръчате течен или гранулиран екологичен торов плодов дървесен и храстов тор, решение за всички поддръжници на естественото торене.

Препоръчваме и био био зеленчукови и плодови торове от Compo - наистина универсален продукт. Тук ще намерите и надеждни минерални торове с разширени характеристики. Дали вашите дървета са дали по-ниски, нискокачествени култури през последните години? Може да е точното време за запълване на недостига на калий в почвата - достъпният, доказан и незабавно абсорбиращ калциев сулфат "Ogród-Start" би свършил работа. Разгледайте другите ни продукти и вижте какво още имаме за вас.

Пазаруването в нашия магазин е лесно и удобно. Кликнете или докоснете избрания продукт, проверете растенията, за които се препоръчва, добавете го в количката и потвърдете покупката си. Преди да финализирате транзакцията, посетете другите ни отдели. Ние предлагаме страхотни нови продукти за грижа за овощни дървета и други растения, които бихте могли да отглеждате. Следете нашата оферта, не пропускайте сезонните разпродажби и вашата градина ще ви се отплати с богати, първокласни култури. Каним ви любезно на обиколка за пазаруване!

Универсален минерален тор - Fruktovit® - 1 литър - -10%
11.97 лв 13.30 лв
Тор от лоза - големи и вкусни плодове - Florovit® - 1 кг - -10%
14.13 лв 15.70 лв
Плодно дърво и малък плодов тор - Target® - 1 кг - -10%
15.62 лв 17.35 лв
БИО зеленчуков и плодов тор - Compo® - 500 мл - -10%
17.64 лв 19.60 лв
Тор за плодно дърво и храсти Eko - Target® - 1 кг - -10%
18.41 лв 20.45 лв
Тор с боровинки - 3 кг - -10%
23.99 лв 26.65 лв