• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Fruktträdgödselmedel

Med fruktträdgödsel kan du skörda rika grödor till låg kostnad och med minimal ansträngning från din sida. du behöver bara beställa lämplig produkt, applicera den enligt tillverkarens riktlinjer och vänta på fruktskörden! Att odla frukt kan vara så enkelt, förutsatt att du uppfyller ett avgörande krav - användning av originalgödselmedel från kända producenter.

Vår onlinebutik erbjuder produkter som hör till den kategorin. Nedan har vi samlat alla värdefulla fruktträdgödselmedel som för närvarande finns på marknaden. Du kan till exempel beställa den flytande eller pelleterade miljövänliga Target Fruit Tree and Shrub Gödsel, en lösning för alla som stöder naturlig gödning.

Vi rekommenderar också den ekologiska biogrönsaks- och fruktgödsel från Compo - en verkligt allsidig produkt. Du hittar också pålitliga mineralgödselmedel med utökad prestanda här. Har dina träd gett mindre grödor av lägre kvalitet under de senaste åren? Det kan vara precis rätt tid att fylla på kaliumbrister i jorden - det prisvärda, beprövade och omedelbart absorberande kalciumsulfatet "Ogród-Start" skulle göra tricket. Ta en titt på våra andra produkter och se vad vi har i lager för dig.

Att shoppa i vår butik är enkelt och bekvämt. Klicka eller tryck på den valda produkten, kolla in de växter den rekommenderas för, lägg till den i kundvagnen och bekräfta ditt köp. Innan du slutför transaktionen, besök våra andra avdelningar. Vi erbjuder fantastiska nya produkter för att ta hand om fruktträd och andra växter du kan odla. Håll dig uppdaterad med vårt erbjudande, missa inte säsongsförsäljningen och din trädgård kommer att betala tillbaka med rika, premiumgrödor. Vi inbjuder dig till en shoppingtur!

197.53 kr