• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Fruktträdgödselmedel

Fruktträdgödselmedel gör det möjligt för dig att skörda rika skördar till låg kostnad och med minimal ansträngning från din sida. Du behöver bara beställa rätt produkt, applicera den enligt tillverkarens riktlinjer och vänta på din fruktskörd! Att odla frukt kan vara så enkelt, så länge du uppfyller en väsentlig krav - användning av originalgödsel från kända producenter.

Vår online-trädgårdsbutik erbjuder ett brett utbud av produkter i denna kategori. Nedan har vi valt ut ett urval av högkvalitativa fruktträdgödselmedel som för närvarande är tillgängliga på marknaden. Till exempel kan du välja det flytande eller kornade Eco-friendly Target Fruit Tree and Shrub Fertilizer, en utmärkt lösning för dem som föredrar naturlig gödsling.

Vi rekommenderar också starkt den organiska Bio Vegetable and Fruit Fertilizer från Compo - en verkligt mångsidig produkt som passar för olika användningsområden. Dessutom tillhandahåller vi pålitliga mineralgödselmedel med förlängd prestanda. Har dina fruktträd gett lägre kvalitet skördar de senaste åren? Det kan vara den perfekta tiden att åtgärda kaliumbrister i din jord. Vårt prisvärda, beprövade och snabbt absorberbara "Ogród-Start" Calcium Sulphate kan göra tricket. Utforska våra andra produktalternativ för att se vad annat vi har i butiken för dig.

Shopping i vår butik är bekvämt och användarvänligt. Klicka eller tryck helt enkelt på den valda produkten, kontrollera vilka växter den rekommenderas för, lägg till den i din kundvagn och bekräfta ditt köp. Innan du slutför din transaktion, se till att utforska våra andra avdelningar. Vi erbjuder en rad nya och spännande produkter som är utformade för att ta hand om dina fruktträd och andra växter som du kanske odlar. Håll dig uppdaterad om våra säsongssälj och din trädgård kommer att belöna dig med rikliga, högkvalitativa skördar. Vi bjuder in dig varmt att ge dig ut på en shoppingresa med oss!

220.76 kr