• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за воћке

Ђубриво са воћкама омогућава вам да берите богате усеве по ниским трошковима и уз минималан напор са ваше стране. потребно је само наручити одговарајући производ, применити га према смерницама произвођача и сачекати бербу воћа! Гајење воћа може бити тако лако, под условом да испуните један кључни захтев - употреба оригиналних ђубрива реномираних произвођача.

Наша интернет продавница нуди производе који припадају тој категорији. Испод смо сакупили сва вредна ђубрива за воћке која су тренутно доступна на тржишту. На пример, можете наручити течно или пелетирано еколошко циљно ђубриво за воћке и жбунове, решење за све присталице природног ђубрења.

Такође препоручујемо органско био ђубриво за поврће и воће компаније Цомпо - заиста вишенаменски производ. Овде ћете наћи и поуздана минерална ђубрива са продуженим перформансама. Да ли су ваша дрвећа доносила мање, неквалитетне усеве током последњих година? Можда је право време за попуњавање недостатака калијума у земљи - приступачан, доказани и одмах упијајући калцијум-сулфат „Огрод-Старт“ учинио би трик. Погледајте наше остале производе и погледајте шта још имамо за вас.

Куповина у нашој продавници је лака и удобна. Кликните или додирните изабрани производ, погледајте биљке за које се препоручује, додајте их у корпу и потврдите куповину. Пре него што завршите трансакцију, посетите наша друга одељења. Нудимо сјајне нове производе за бригу о воћкама и осталим биљкама које бисте могли да узгајате. Пратите нашу понуду, не пропустите сезонску продају и ваш врт ће вам узвратити богатим врхунским усевима. Љубазно вас позивамо на куповину!

Nema proizvoda u ovom odeljku