• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Gyümölcsfa Műtrágyák

A gyümölcsfák trágyázói lehetővé teszik számodra, hogy alacsony költségek mellett és minimális erőfeszítéssel bőséges termést takaríts be. Csak meg kell rendelni a megfelelő terméket, alkalmazni azt a gyártó útmutatásainak megfelelően, majd várni a gyümölcs betakarítására! A gyümölcs termesztése ilyen egyszerű lehet, amennyiben teljesíted az egyik alapvető követelményt - az eredeti trágyák használatát elismert gyártóktól.

Online kertészeti áruházunk széles választékot kínál ebben a kategóriában. Lent összegyűjtöttük az összes értékes gyümölcsfák trágyáját, amelyek jelenleg elérhetők a piacon. Például rendelhetsz folyékony vagy pelletált környezetbarát Target Fruit Tree and Shrub trágyát, ami kiváló megoldás azoknak, akik a természetes trágyázást preferálják.

Erősen ajánljuk a Compo organikus Bio Vegetable and Fruit trágyát is - valóban sokoldalú termék. Emellett megbízható ásványi trágyákat is kínálunk hosszabb hatásidővel. Az elmúlt években alacsony minőségű termést hoztak a gyümölcsfáid? Ez lehet a megfelelő időpont a talajban lévő káliumhiány megszüntetésére - az elérhető, bevált és azonnal felszívódó "Ogród-Start" Calcium Sulphate képes erre. Nézd meg a további termékeinket, és látni fogod, mi mindent kínálunk neked.

A vásárlás az üzletünkben egyszerű és kényelmes. Csak kattints vagy érintsd meg a kiválasztott terméket, ellenőrizd, mely növényekhez ajánlott, add hozzá a kosaradhoz, majd erősítsd meg a vásárlást. Mielőtt befejeznéd a tranzakciót, látogass el más osztályainkba is. Nagyszerű új termékeket kínálunk gyümölcsfáid és egyéb növényeid gondozásához. Kövesd figyelemmel a szezonális akcióinkat, és a kerted bőséges, prémium minőségű terméseket hoz majd neked. Szeretettel meghívunk vásárlási körútra!