• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Frukttre gjødsel

Gjødsel av frukttre lar deg høste rike avlinger til lave kostnader og med minimal innsats fra din side. du trenger bare å bestille riktig produkt, bruke det i henhold til produsentens retningslinjer og vente på frukthøstingen! Det kan være så enkelt å dyrke frukt, forutsatt at du oppfyller et avgjørende krav - bruk av originalgjødsel fra anerkjente produsenter.

Vår nettbutikk tilbyr produkter som tilhører den kategorien. Nedenfor har vi samlet alle verdifulle frukttre gjødsel som er tilgjengelig på markedet. Du kan for eksempel bestille den flytende eller pelleterte miljøvennlige Target Fruit Tree and Shrub Fertilizer, en løsning for alle som støtter naturlig gjødsling.

Vi anbefaler også den organiske biogrønnsaksgjødsel fra Compo - et virkelig allsidig produkt. Du finner også pålitelige mineralgjødsel med lang ytelse her. Har trærne gitt mindre avlinger av lav kvalitet de siste årene? Det kan være akkurat riktig tidspunkt å fylle opp kaliummangel i jord - det rimelige, velprøvde og umiddelbart absorberende "Ogród-Start" kalsiumsulfat ville gjort susen. Ta en titt på de andre produktene våre og se hva vi ellers har i vente for deg.

Å handle i butikken vår er enkelt og behagelig. Klikk eller trykk på det valgte produktet, sjekk ut plantene det anbefales, legg det i handlekurven og bekreft kjøpet. Før du fullfører transaksjonen, besøk de andre avdelingene våre. Vi tilbyr flotte nye produkter for å ta vare på frukttrær og andre planter du kan dyrke. Følg med på tilbudet vårt, ikke gå glipp av sesongens salg, og hagen din vil betale deg tilbake med rike, førsteklasses avlinger. Vi inviterer deg til en shoppingtur!

Det er ingen produkter i denne seksjonen