Plante etiketter

Tror du at plantetiketter er unyttige? Den påstanden er langt fra sannheten. En liten tavle med plantens navn vil forhindre deg i å gjøre feil i omsorgen, spesielt for unge planter som ennå ikke har utviklet de karakteristiske egenskapene til modne planter og som lett kan forveksles med andre arter. Vi anbefaler å skaffe noen etiketter før du produserer frøplanter av samme art - en etikett med sortens navn vil tillate deg å raskt og enkelt identifisere hver frøplante.

Vår nettbutikk tilbyr et utvalg av plantetiketter laget av forskjellige materialer. Hvis du er en naturentusiast, bør du vurdere å kjøpe våre Legutko-treplantetiketter eller de hengende treplantetikettene, som er perfekte for å merke trær og busker. Vi tilbyr også plastplantetiketter på 12,5 cm, som er både estetiske og lesbare, samt fargerike etiketter for frøplanter som passer selv i de minste barnehagepotter. Hvis du vil at plantetiketten også skal fungere som en dekorasjon, bør du vurdere å bestille fire treplater for planter med kritt. Riktig merkede planter vil gi ditt grønne hjørne et profesjonelt utseende.

Bestill plantetiketter med praktisk hjemlevering. Velg blant produkter av høy kvalitet og dra nytte av konkurransedyktige priser. Vi oppfordrer deg til å utforske vårt utvalg og ønsker deg en hyggelig handleopplevelse.