• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Ágyásjelölők

Gondolod, hogy a növényi címkék haszontalanok? Ez az állítás messze van az igazságtól. Egy kicsi, növénynévvel ellátott tábla megakadályozza a gondozással kapcsolatos hibákat, különös tekintettel a fiatal növényekre, amelyek még nem fejlesztették ki az érett növényekre jellemző tulajdonságokat, és könnyen összetéveszthetőek más fajokkal. Javasoljuk, hogy szerezzen néhány címkét, mielőtt ugyanazon faj növényfajtáinak palántait előállítaná - a fajta nevével ellátott címke lehetővé teszi az egyes palánták gyors és egyszerű azonosítását.

Online áruházunkban különböző anyagokból készült növénycímkéket kínálunk. Ha természetvédelmi őrült vagy, vásároljon legutko fadeszkákat vagy a függő fanövény-címkéket, amelyek tökéletesen alkalmasak a fa- és cserjefajták megjelölésére. Kínálunk még műanyag 12,5 cm-es növényi címkéket, esztétikai és olvasható terméket, valamint a színes csemete címkéket, amelyek illeszkednek a legkisebb óvodai edényekbe is. Ha azt is szeretné, ha a növénycímkéje díszként is működne, akkor rendeljen Fából készült növényi táblákat - 4 darab krétával. A megfelelően leírt kultúrák professzionális megjelenést kölcsönöznek a zöld saroknak.

Rendeljen növényi címkéket megfizethető házhozszállításhoz. Válasszon a prémium minőségű termékek közül, és spóroljon a versenyképes áraknak köszönhetően. Javasoljuk, hogy böngésszen a választékunkban, és kellemes vásárlást kívánunk Önnek.