• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Ágyásjelölők

Úgy gondolja, hogy a növénycímkék haszontalanok? Ez az állítás messze van az igazságtól. Egy kis tábla a növény nevével megakadályozza Önt abban, hogy hibákat kövessen el a különösen fiatal növények gondozásában, amelyek még nem fejlesztették ki a érett növényekre jellemző jellemzőket, és könnyen összekeverhetők más fajokkal. Ajánljuk, hogy szerezzen be néhány címkét, mielőtt ugyanazon fajhoz tartozó növények palántáit termelné - egy címke a termesztett faj nevével lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen azonosítsa a palántákat.

Online áruházunk különböző anyagokból készült növénycímkéket kínál. Ha természetkedvelő vagy, vegye fontolóra Legutko fa növénycímkéink vagy a függő fa növénycímkéink vásárlását, amelyek tökéletesen alkalmasak fák és bokrok megjelölésére. Kínálunk továbbá műanyag 12,5 cm-es növénycímkéket, amelyek esztétikusak és jól olvashatók, valamint színes palánta címkéket, amelyek még a legkisebb kertészeti cserépbe is illenek. Ha azt szeretné, hogy növénycímkéje egyben dísz is legyen, rendeljen fa növényi táblákat - 4 darabot krétával. Megfelelően címkézett növények professzionális megjelenést kölcsönöznek zöld sarkának.

Rendeljen növénycímkéket kényelmes házhozszállítással. Válasszon prémium minőségű termékeink közül, és élvezze a versenyképes árakat. Bíztatjuk, hogy böngéssze áruházunk kínálatát, és kellemes vásárlási élményt kívánunk.