• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Etichete pentru Plante

Crezi că etichetele plantelor sunt inutile? Această afirmație este departe de adevăr. O tablă mică cu numele plantelor vă va împiedica să greșiți în îngrijirea, în special a plantelor tinere care nu au dezvoltat caracteristici tipice pentru plantele mature și pot fi ușor confundate cu alte specii. Vă recomandăm să obțineți câteva etichete înainte de a produce răsaduri de soiuri de plante din aceeași specie - o etichetă cu numele de cultivator vă va permite să identificați rapid și ușor fiecare răsad.

Magazinul nostru online oferă etichete vegetale din diferite materiale. Dacă sunteți o natură naturală, cumpărați plăci de plante Legutko din lemn sau etichete pentru plante suspendate din lemn, potrivite perfect pentru marcarea soiurilor de arbori și arbuști. Oferim, de asemenea, etichete pentru plante de 12,5 cm din plastic, un produs estetic și lizibil și etichetele de răsaduri colorate care se încadrează chiar și în cele mai mici vase de pepinieră. Dacă doriți, de asemenea, ca eticheta dvs. de plantă să acționeze ca ornament, comandați și plăci de plante din lemn - 4 bucăți cu cretă. Culturile descrise corect vor oferi colțului tău verde un aspect profesionist.

Comandați etichete de plante cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Alegeți produse de calitate premium și economisiți datorită prețurilor competitive. Vă recomandăm să parcurgeți selecția noastră și vă dorim un tur plăcut de cumpărături.