• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Etichete pentru Plante

Crezi că etichetele pentru plante sunt inutile? Această afirmație este departe de adevăr. O mică placă cu numele unei plante vă va ajuta să evitați greșelile în îngrijirea plantelor, în special a celor tinere, care încă nu au dezvoltat caracteristicile tipice ale plantelor mature și pot fi ușor confundate cu alte specii. Vă recomandăm să obțineți câteva etichete înainte de a produce puieți de plante din aceeași specie - o etichetă cu numele cultivarului vă va permite să identificați rapid și ușor fiecare puieț.

Magazinul nostru online oferă o varietate de etichete pentru plante fabricate din materiale diferite. Dacă sunteți un iubitor al naturii, luați în considerare achiziționarea etichetelor din lemn Legutko sau a etichetelor din lemn pentru plantele agățate, perfecte pentru marcarea arborilor și a arbuștilor. Oferim, de asemenea, etichete din plastic de 12,5 cm pentru plante, care sunt estetice și ușor de citit, precum și etichete colorate pentru răsaduri care se potrivesc chiar și în cele mai mici ghivece de puieți. Dacă doriți ca eticheta dvs. pentru plante să servească și ca ornament, puteți comanda plăcuțe din lemn - un set de 4 bucăți cu cretă. Plantele etichetate corect vor da colțului verde un aspect profesionist.

Comandați etichete pentru plante cu livrare la domiciliu convenabilă. Alegeți din produse de calitate superioară și bucurați-vă de prețurile competitive. Vă încurajăm să explorați selecția noastră și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături.