Label tumbuhan

Adakah anda berfikir bahawa label tumbuhan tidak berguna? Kenyataan itu jauh dari kebenaran. Papan kecil dengan nama tumbuhan akan menghalang anda daripada melakukan kesilapan dalam menjaga, khususnya tumbuh-tumbuhan muda yang belum menghasilkan ciri-ciri yang tipikal untuk tumbuh-tumbuhan matang dan mungkin mudah dikelirukan dengan spesies lain. Kami mengesyorkan untuk mendapatkan beberapa label sebelum menghasilkan benih varieti tumbuhan spesies yang sama - label dengan nama kultivar akan membolehkan anda dengan cepat dan mudah mengenal pasti setiap anak benih.

Kedai online kami menawarkan label tumbuhan yang diperbuat daripada bahan yang berbeza. Sekiranya anda seorang aneh, membeli papan kayu Legutko kayu atau label tumbuhan kayu Hanging, sesuai untuk menandakan pokok dan jenis renek. Kami juga menawarkan label plastik 12.5-cm Loji, produk estetika dan mudah dibaca dan label anak-anak berwarna-warni yang sesuai ke dalam periuk nurseri yang paling kecil. Jika anda juga ingin label label tumbuhan anda berfungsi sebagai perhiasan, juga, buat papan kayu Kayu - 4 buah dengan kapur. Kebudayaan yang digambarkan dengan betul akan memberikan sudut hijau anda kelihatan profesional.

Meletakkan label label dengan penghantaran rumah yang berpatutan. Pilih daripada produk berkualiti premium dan simpan terima kasih kepada harga yang kompetitif. Kami menggalakkan anda melayari pilihan kami dan mengucapkan selamat datang kepada anda.