• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Plant labels

Denkt u dat plantetiketten nutteloos zijn? Dat statement is verre van de waarheid. Een klein bordje met de naam van een plant voorkomt dat u fouten maakt bij de verzorging van met name jonge planten die nog geen kenmerken van volwassen planten hebben ontwikkeld en gemakkelijk verward kunnen worden met andere soorten. Wij raden aan om enkele etiketten aan te schaffen voordat u zaailingen van plantensoorten van dezelfde soort produceert - een etiket met de naam van de variëteit stelt u in staat om elke zaailing snel en eenvoudig te identificeren.

Onze online winkel biedt plantetiketten aan van verschillende materialen. Als u een natuurliefhebber bent, overweeg dan om onze Legutko houten plantetiketten of de Hangende houten plantetiketten aan te schaffen, die perfect zijn om bomen en struikvariëteiten te markeren. We bieden ook plastic plantetiketten van 12,5 cm aan, die zowel esthetisch als leesbaar zijn, evenals kleurrijke zaailingetiketten die zelfs in de kleinste kwekerijpotten passen. Als u wilt dat uw plantetiket ook dienst doet als sierstuk, overweeg dan om Houten plantenborden - een set van 4 met krijt - te bestellen. Correct gelabelde planten geven uw groene hoek een professionele uitstraling.

Bestel plantetiketten met handige thuisbezorging. Kies uit hoogwaardige producten en profiteer van concurrerende prijzen. We moedigen u aan om ons assortiment te verkennen en wensen u een prettige winkelervaring toe.