• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Plant labels

Denk je dat plantenetiketten nutteloos zijn? Die uitspraak is verre van waar. Een klein bord met de naam van de plant voorkomt fouten bij het verzorgen, vooral jonge planten die geen kenmerken hebben ontwikkeld die typisch zijn voor volwassen planten en die gemakkelijk kunnen worden verward met andere soorten. We raden aan om enkele labels te verkrijgen voordat u zaailingen van plantensoorten van dezelfde soort produceert - met een label met de cultivarnaam kunt u elke zaailing snel en gemakkelijk identificeren.

Onze online winkel biedt plantlabels gemaakt van verschillende materialen. Als je een natuurfreak bent, koop dan houten Legutko-plantenplanken of de hangende houten plantenlabels, perfect geschikt voor het markeren van boom- en struikvariëteiten. We bieden ook plastic plantlabels van 12,5 cm, een esthetisch en leesbaar product en de kleurrijke zaailingslabels die in zelfs de kleinste kwekerijpotten passen. Als u ook wilt dat uw plantenetiket ook als ornament fungeert, bestelt u Houten plantenplanken - 4 stuks met krijt. Goed beschreven culturen geven je groene hoek een professionele uitstraling.

Bestel plantenlabels met betaalbare levering aan huis. Kies uit premium kwaliteitsproducten en bespaar dankzij concurrerende prijzen. We moedigen u aan om door onze selectie te bladeren en wensen u een prettige winkelrondleiding.