• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kasvien etiketit

Luuletko, että kasvien etiketit ovat turhia? Tämä lausunto on kaukana totuudesta. Pieni kasviniminen lauta estää sinua tekemästä virheitä hoidossa, etenkin nuoria kasveja, joilla ei ole kehittyneitä kypsille kasveille tyypillisiä piirteitä ja jotka voidaan helposti sekoittaa muihin lajeihin. Suosittelemme hankkimaan joitain etikettejä ennen kuin tuotat saman lajin kasvilajikkeiden taimia - etiketti, jolla on lajikkeen nimi, antaa sinun nopeasti ja helposti tunnistaa jokainen taimi.

Verkkokaupassamme on erilaisista materiaaleista valmistettuja kasvien etikettejä. Jos olet luonnon friikki, osta puisia Legutkon kasvilevyjä tai ripustettavia puutaimitarroja, jotka sopivat täydellisesti puu- ja pensaslajikkeiden merkitsemiseen. Tarjoamme myös muovisia 12,5 cm: n kasvien etikettejä, esteettisen ja luettavan tuotteen sekä Värikkäitä taimilaatikoita, jotka mahtuvat pienimpiin taimitarhoihin. Jos haluat myös, että kasvimerkintösi toimisivat myös koristeena, tilaa puiset kasvilaudat - 4 kappaletta liidulla. Oikein kuvatut kulttuurit antavat vihreälle nurkkallesi ammattimaisen ilmeen.

Tilaa kasvien etiketit edulliseen kotiinkuljetukseen. Valitse korkealaatuisista tuotteista ja säästä kilpailukykyisten hintojen ansiosta. Kannustamme sinua selaamaan valikoimaamme ja toivomme sinulle miellyttävää ostosmatkaa.