• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kasvien etiketit

Luuletko, että kasvien nimilaput ovat hyödyttömiä? Tämä väite on kaukana totuudesta. Pieni taulu kasvin nimellä estää sinua tekemästä virheitä erityisesti nuorten kasvien hoidossa, jotka eivät ole vielä kehittäneet kypsymässä olevien kasvien tyypillisiä piirteitä ja joita voi helposti sekoittaa muihin lajeihin. Suosittelemme hankkimaan joitakin laput ennen saman lajin kasvien taimien tuottamista - etiketti lajikkeen nimellä mahdollistaa jokaisen taimen nopean ja helpon tunnistamisen.

Verkkokauppamme tarjoaa kasvien nimilappuja erilaisista materiaaleista valmistettuina. Jos olet luonnonystävä, harkitse Legutkon puisten kasvien nimilappujen tai roikkuvien puisten kasvien nimilappujen hankkimista, jotka sopivat täydellisesti puiden ja pensaiden merkitsemiseen. Tarjoamme myös muovisia 12,5 cm:n kasvien nimilappuja, jotka ovat sekä esteettisiä että luettavia, sekä värikkäitä taimien nimilappuja, jotka mahtuvat jopa pienimpiin taimiruukkuihin. Jos haluat, että kasvin nimilappu toimii myös koristeena, harkitse neljän puisen kasvualustan tilaamista kalkilla. Oikein merkityt kasvit antavat viheralueellesi ammattimaisen ilmeen.

Tilaa kasvien nimilaput kätevällä kotiinkuljetuksella. Valitse korkealaatuisista tuotteista ja hyödy kilpailukykyisistä hinnoista. Kannustamme sinua tutkimaan valikoimaamme ja toivotamme sinulle miellyttävää ostoskokemusta.