• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Skyltar till växter

Tror du att växtetiketter är onödiga? Det påståendet är långt ifrån sanningen. En liten skylt med en växts namn kommer att förhindra dig från att göra misstag i skötseln av särskilt unga växter som ännu inte har utvecklat de typiska egenskaperna hos mogna växter och som lätt kan förväxlas med andra arter. Vi rekommenderar att du skaffar några etiketter innan du producerar plantor av samma växtsorter - en etikett med sortens namn kommer att göra det möjligt för dig att snabbt och enkelt identifiera varje planta.

Vår onlinebutik erbjuder ett urval av växtetiketter tillverkade av olika material. Om du är en naturälskare bör du överväga att köpa våra träetiketter från Legutko eller de hängande träetiketterna, som är perfekta för att märka träd och buskar. Vi erbjuder också plastetiketter på 12,5 cm, som både är estetiska och lättlästa, samt färgglada etiketter för plantor som passar även i de minsta plantskolorna. Om du också önskar att din växtetikett fungerar som dekoration, bör du överväga att beställa träplattor för växter - en uppsättning med 4 stycken med krita. Rätt märkta växter kommer att ge din gröna hörna ett professionellt utseende.

Beställ växtetiketter med bekväm hemleverans. Välj bland produkter av hög kvalitet och dra nytta av konkurrenskraftiga priser. Vi uppmuntrar dig att utforska vårt urval och önskar dig en trevlig shoppingupplevelse.