• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Etikete za biljke

Mislite li da su oznake biljaka beskorisne? Ta je izjava daleko od istine. Mala ploča s nazivom biljke spriječit će vas da ne budete pogriješili u brizi, posebno mladih biljaka koje nisu razvile karakteristike tipične za zrele biljke i mogu se lako mešati s drugim vrstama. Preporučujemo da nabavite neke naljepnice prije proizvodnje sadnica biljnih sorti iste vrste - naljepnica s nazivom sorte omogućit će vam da brzo i lako identificirate svaku sadnicu.

Naša internetska trgovina nudi biljne etikete izrađene od različitih materijala. Ako ste čudak prirode, kupite drvene ploče s biljkama Legutko ili viseće naljepnice za drvene biljke, savršeno pogodne za označavanje sorti drveća i grmlja. Nudimo i plastične biljne naljepnice od 12,5 cm, estetski i čitljiv proizvod, te šarene naljepnice za presadnice koje se uklapaju u i najmanji vrtić. Ako želite i da vam etiketa biljke ukrasi ukras, naručite drvene biljne ploče - 4 komada kredom. Ispravno opisane kulture dat će vašem zelenom kutku profesionalni izgled.

Naručite biljne naljepnice uz pristupačnu kućnu dostavu. Odaberite između vrhunskih proizvoda i uštedite zahvaljujući konkurentnim cijenama. Potičemo vas da pregledate naš izbor i želimo vam ugodnu kupovinu.