• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Etikete za biljke

Mislite li da su oznake za biljke beskorisne? Ta tvrdnja je daleko od istine. Mali natpis s imenom biljke spriječit će vas da pravite pogreške u njezi posebno mladih biljaka koje još nisu razvile karakteristične značajke zrelih biljaka i koje se lako mogu zamijeniti s drugim vrstama. Preporučujemo da nabavite nekoliko oznaka prije nego što proizvedete sadnice biljaka iste vrste - natpis s imenom sorte omogućit će vam brzo i lako prepoznavanje svake sadnice.

Naša internetska trgovina nudi oznake za biljke izrađene od različitih materijala. Ako ste zaljubljenik u prirodu, razmislite o kupnji naših drvenih oznaka Legutko ili visećih drvenih oznaka koje su savršene za označavanje stabala i grmlja. Također nudimo plastične oznake za biljke duljine 12,5 cm, koje su estetske i čitljive, kao i šarene oznake za mladice koje odgovaraju čak i najmanjim loncima za sadnice. Ako želite da vaša oznaka za biljke bude i ukras, razmislite o narudžbi drvenih pločica za biljke - set od 4 komada s kredom. Pravilno označene biljke dat će vašem zelenom kutku profesionalan izgled.

Naručite oznake za biljke s praktičnom dostavom na kućnu adresu. Odaberite visokokvalitetne proizvode i iskoristite konkurentske cijene. Potičemo vas da istražite našu ponudu i želimo vam ugodno iskustvo kupovine.