• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Етикети на растенията

Мислите ли, че етикетите на растенията са безполезни? Това твърдение е далеч от истината. Малка дъска с име на растение ще ви предпази от грешки в грижите за, особено младите растения, които не са развили характеристики, характерни за зрели растения и могат лесно да бъдат объркани с други видове. Препоръчваме да се снабдите с някои етикети, преди да произвеждате разсад от сортове растения от същия вид - етикет с името на сорта ще ви позволи бързо и лесно да идентифицирате всеки разсад.

Нашият онлайн магазин предлага растителни етикети, изработени от различни материали. Ако сте природен изрод, купете дървени дъски за растения Legutko или етикети за висящи дървени растения, идеално подходящи за маркиране на дървесни и храстови сортове. Предлагаме и пластмасови 12,5-сантиметрови растителни етикети, естетичен и четлив продукт и цветните етикети за разсад, които се вписват в най-малките детски саксии. Ако желаете и вашият растителен етикет да действа като украшение, поръчайте Дървени растителни дъски - 4 броя с тебешир. Правилно описаните култури ще придадат на вашия зелен ъгъл професионален вид.

Поръчайте етикети на растения с достъпна доставка до дома. Изберете от продукти с първокласно качество и спестете благодарение на конкурентните цени. Съветваме ви да разгледате нашата селекция и да ви пожелаем приятна обиколка за пазаруване.

4.08 лв 4.54 лв
Промоцията приключва
7.43 лв 8.25 лв
Промоцията приключва
10.01 лв 11.13 лв
Промоцията приключва
14.69 лв 16.33 лв
Промоцията приключва
-10%
17.40 лв 19.33 лв
Промоцията приключва
Дървени табла за имена на растения - 4 броя + тебешир - -10%
29.66 лв 32.96 лв
Промоцията приключва
57.14 лв 63.49 лв
Промоцията приключва