• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Етикети на растенията

Смятате ли, че етикетите за растения са безполезни? Тази твърдение е далеч от истината. Малка табела с името на растението ще ви предпази от грешки в грижата, особено за младите растения, които още не са развили характерните черти на зрелите растения и лесно могат да бъдат объркани с други видове. Препоръчваме ви да си осигурите няколко етикета, преди да произведете разсад от растения от същия вид - етикет с името на сорта ще ви позволи бързо и лесно да идентифицирате всяко разсадено растение.

Нашата онлайн магазин предлага етикети за растения, изработени от различни материали. Ако сте природолюбител, разгледайте дървените етикети Legutko или висящите дървени етикети, идеални за маркиране на дървета и храсти. Предлагаме също и пластмасови етикети за растения с дължина 12,5 см, които са естетични и четими, както и цветни етикети за разсад, които се вписват дори в най-малките саксии за разсад. Ако искате етикетът на вашето растение да служи и като украса, може да поръчате дървени табла за растения - комплект от 4 броя с мел. Правилно маркираните растения ще придадат на вашия зелен кът професионален вид.

Поръчайте етикети за растения с удобна доставка до дома. Изберете от продукти от високо качество и се възползвайте от конкурентните цени. Поощряваме ви да изследвате нашия избор и ви пожелаваме приятно изживяване при пазаруване.