Етикете биљака

Мислите ли да су етикете биљака бескорисне? Та је изјава далеко од истине. Мала табла са називом биљке спречиће вас да не будете грешке у бризи, посебно младих биљака које нису развиле карактеристике типичне за зреле биљке и могу се лако мешати са другим врстама. Препоручујемо да набавите неке етикете пре него што произведете саднице биљних сорти исте врсте - налепница са називом сорте омогућава вам брзо и лако препознавање сваке саднице.

Наша интернет продавница нуди биљне етикете направљене од различитих материјала. Ако сте чудак природе, купите дрвене плоче за биљке Легутко или висеће етикете дрвених биљака, савршено погодне за обележавање дрвеће и грмља сорти. Нудимо и пластичне биљне етикете од 12,5 цм, естетски и читљив производ, као и разнобојне налепнице за саднице које се уклапају и у најмање саксије. Ако такође желите да и ваша етикета биљке украси украс, наручите дрвене биљне даске - 4 комада кредом. Правилно описане културе дат ће вашем зеленом кутку професионални изглед.

Наручите биљне етикете уз приступачну кућну доставу. Изаберите између производа врхунског квалитета и уштедите захваљујући конкурентним ценама. Охрабрујемо вас да прегледате наш избор и желимо вам пријатну куповину.