Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Френцх Беан Сеедс

У нашој интернет продавници можете наћи семе различитих сорти француског пасуља. Они представљају висок квалитет и показују добру клијавост, што осигурава висок принос усјева у одговарајућим условима узгоја.

Можете бирати између мноштва сорти које се разликују по навикама, величини, облику и боји махуна или отпорности на болести. Нудимо семе жутог, зеленог, љубичастог или црвеног француског зрна. Препоручујемо избор сорти различитих боја за оне који желе да их испробају. Такође треба да пробате грах типа „романо“ који производи широке, подједнако укусне махуне. Посебно се препоручује сорта „Мамутина“ са љубичастим цветовима и дугим, широким махунама и сортом „Голдмарие“, која има одличне, укусне махуне. Ако се бринете за екологију, изаберите сертификовано органско семе које је произведено без употребе хемијских средстава за контролу и вештачких ђубрива.

Сјеменке доступне у нашој башти долазе искључиво од провјерених добављача, што осигурава њихов квалитет. Изаберите своју омиљену сорту како бисте уживали у укусним, здравим махунама током лета. Нема потребе размишљати, француски грах је богат извор витамина Ц, добро асимилирани протеини, фосфор, калиум и влакна. Потрошња пасуља ограничава губитак калцијума из костију, што спречава остеопорозу.

Nema proizvoda u ovom odeljku