• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Sperziebonen zaden

Ontdek een breed assortiment van hoogwaardige Sperziebonen zaden in onze online tuinwinkel. Deze zaden hebben uitstekende kiempercentages, wat overvloedige oogsten garandeert wanneer ze onder de juiste omstandigheden worden geteeld.

Kies uit een uitgebreid aanbod van variëteiten, elk met hun eigen unieke kenmerken zoals peulgrootte, vorm en kleur, evenals ziekteresistentie. Onze collectie bevat Sperziebonen zaden in de kleuren geel, groen, paars en rood. Als je avontuurlijk bent ingesteld, waarom niet kiezen voor een selectie van verschillende kleuren? Overweeg ook de "Romano" type boon te proberen, bekend om zijn brede en smaakvolle peulen. We bevelen met name de "Mamutina" variëteit aan, met zijn paarse bloemen en lange, brede peulen, evenals de "Goldmarie" cultivar, geprezen om zijn uitzonderlijk smakelijke peulen. Voor de milieubewuste tuinier bieden we gecertificeerde biologische zaden aan die zijn geproduceerd zonder enig gebruik van chemische pesticiden of kunstmest.

Alle Sperziebonen zaden in onze tuinwinkel komen van betrouwbare leveranciers, wat hun kwaliteit garandeert. Kies vandaag nog uw favoriete Sperziebonen zaden en verheug u op het oogsten van heerlijke, voedzame peulen deze zomer. Aarzel niet; sperziebonen zijn een fantastische bron van vitamine C, makkelijk verteerbare eiwitten, fosfor, kalium en vezels. Regelmatige consumptie van deze bonen helpt ook het calciumgehalte in de botten te behouden, waardoor het risico op osteoporose wordt verminderd.