• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от френски боб

Открийте широка гама от висококачествени Семена от френски боб в нашия онлайн магазин за градинарство. Тези семена се отличават с отлични проценти на кълняване, което гарантира обилни реколти при правилна култивация.

Изберете от обширната гама от сортове, всеки с уникални характеристики като растеж, размер, форма и цвят на стръковете, както и устойчивост на болести. В нашата колекция са включени жълти, зелени, лилави и червени Семена от френски боб. Ако сте склонни към авантюризъм, защо не да опитате селекция от различни цветове? Освен това, обмислете възможността да опитате типа боб "Romano", известен със своите широки и вкусни стръкове. Препоръчваме ви сорта "Mamutina", с лилави цветове и дълги, широки стръкове, както и култивара "Goldmarie", известен със своите изключително вкусни стръкове. За тези от вас, които се интересуват от екология, предлагаме сертифицирани органични семена, произведени без химически пестициди или изкуствени торове.

Всички Семена от френски боб в нашия магазин произлизат от проверени доставчици, което гарантира тяхното качество. Изберете вашите любими Семена от френски боб днес и се насладете на радостта от бране на вкусни, здравословни стръкове през лятото. Не се колебайте; френският боб е страхотен източник на витамин C, лесноусвояеми протеини, фосфор, калий и фибри. Редовната консумация на тези бобове също помага за задържане на калция в костите, намалявайки риска от остеопороза.