Benih Bean Perancis

Terdapat benih pelbagai varieti kacang Perancis yang terdapat di kedai online kami. Mereka mewakili kualiti yang tinggi dan menunjukkan keberkesanan yang baik, apa yang menjamin tanaman hasil yang tinggi dalam keadaan penanaman yang betul.

Anda boleh memilih dari pelbagai jenis yang berbeza dalam kebiasaan, saiz, bentuk dan warna buah atau rintangan kepada penyakit. Kami menawarkan biji kuning, hijau, ungu atau merah kacang Perancis. Kami mengesyorkan pemilihan jenis berwarna berbeza bagi mereka yang ingin mencuba mereka semua. Anda juga harus mencuba kacang jenis "romano" yang menghasilkan pod yang luas dan sama rata. Berbagai "Mamutina" dengan bunga ungu dan buah kurma yang panjang, luas, dan kultivar "Goldmarie" yang mempunyai buah yang sangat baik dan lazat amat disyorkan. Sekiranya anda mengambil berat tentang ekologi, pilih biji organik yang telah dikeluarkan tanpa menggunakan agen kawalan kimia atau baja tiruan.

Biji-biji yang terdapat di kedai taman kami datang secara eksklusif daripada pembekal terbukti, apa yang memastikan kualiti mereka. Pilih pelbagai kegemaran anda untuk menikmati pod yang sihat dan sihat pada musim panas. Tidak perlu merenung, kacang Perancis adalah sumber vitamin C yang kaya, protein yang boleh diasumsikan, fosforus, kalium dan serat. Penggunaan kacang membataskan kehilangan kalsium dari tulang, apa yang menghalang ostheoporosis.

There are no products in this section