• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme rajčice

Sjeme rajčice omogućuje nam jednostavno uzgajanje presadnica koje će na kraju dati snažne i ukusne rajčice. Uzgoj rajčica iz sjemena je jednostavan proces koji ne zahtijeva pretjeranu pažnju. Sve što trebate učiniti je održavati konstantno visoku temperaturu i redovito zalijevati.

Za početak, posijte sjeme rajčice u kutije ili druge odgovarajuće posude, osiguravajući pravilan razmak između njih za kasniji zdrav rast presadnica. Pokrijte sjeme tankim slojem zemlje, osiguravajući da su potpuno zaštićena. Idealna temperatura za klijanje kreće se između 20 i 25°C, dok noćne temperature ne bi smjele pasti ispod 15°C. Ne trebate specijaliziranu opremu ili veliko područje za uzgoj, jer se neke od sorti dostupnih u našoj trgovini mogu uzgajati čak i u posudama.

Naša trgovina nudi širok izbor sjemena različitih sorti rajčica. Za početnike u vrtlarstvu preporučuje se odabrati nekoliko sorti kako biste u budućnosti uživali u raznolikosti veličina, boja, okusa i vremena berbe plodova. Tunelske i stakleničke rajčice, s "Baronom" i "Rambozom" na čelu, među su najpopularnijim izborima. Maline rajčice kao što su "Oxheart," "Favourite," "Malinowy Kapturek," i "Malinowy Olbrzym," kao i trešnje (koktel) rajčice poput "Pokuse," "Maskotke," "Venusa," "Idyll," "Azteka," "Ildi," "Figiela," i različiti izbori sjemena, također su vrlo popularni. Ne zaboravite razmisliti o sortama "Krakus" i "Kmicic," koje su savršene za konzerviranje. Sjeme sorti rajčice poput "Black Cherry," "Tigerella," i "Green Zebra" konzistentno se nalaze među našim najprodavanijim proizvodima zbog njihovih jedinstvenih boja kože.

0.78 1.30
Promocija završava
-40%
0.98 1.63
Promocija završava
-40%
1.12 1.87
Promocija završava