• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Roșii

Semințele de roșii ne permit să cultivăm ușor răsaduri care vor produce în cele din urmă roșii robuste și pline de aromă. Cultivarea roșiilor din semințe este un proces simplu, care nu necesită atenție excesivă. Tot ce trebuie să faceți este să mențineți o temperatură ridicată constantă și să asigurați udarea regulată.

Pentru a începe, semănați semințele de roșii în cutii sau în alte recipiente potrivite, asigurându-vă că există un spațiu adecvat între ele pentru o creștere sănătoasă a răsadurilor în viitor. Acoperiți semințele cu un strat subțire de pământ, asigurându-vă că sunt complet protejate. Temperatura ideală pentru germinare variază între 20 și 25°C, iar temperatura nocturnă nu trebuie să scadă sub 15°C. Nu aveți nevoie de echipamente specializate sau de o suprafață de cultivare mare, deoarece unele dintre soiurile disponibile în magazinul nostru pot fi cultivate chiar și în ghivece.

Magazinul nostru oferă o selecție largă de semințe de diverse soiuri de roșii. Pentru începătorii în grădinărit, se recomandă alegerea mai multor soiuri pentru a vă bucura în viitor de o gamă diversă de dimensiuni, culori, arome și perioade de recoltare. Roșiile de tunel și de seră, cu "Baron" și "Rambozo" în frunte, sunt printre cele mai populare alegeri. Tomatele de tip zmeură, cum ar fi "Oxheart," "Favourite," "Malinowy Kapturek" și "Malinowy Olbrzym," precum și tomatele cherry (sau cocktail) precum "Pokusa," "Maskotka," "Venus," "Idyll," "Aztek," "Ildi," "Figiel," și diferite selecții de semințe sunt, de asemenea, foarte populare. Nu uitați să luați în considerare soiurile "Krakus" și "Kmicic," care sunt perfecte pentru conservare. Semințele de soiuri de roșii ca "Black Cherry," "Tigerella," și "Green Zebra" se numără constant printre cele mai bine vândute datorită culorilor lor unice ale cojii.

3.67 leu 6.12 leu
Promoția se încheie
4.61 leu 7.68 leu
Promoția se încheie
4.61 leu 7.68 leu
Promoția se încheie
-40%
4.61 leu 7.68 leu
Promoția se încheie
-40%
5.27 leu 8.78 leu
Promoția se încheie
5.55 leu 9.26 leu
Promoția se încheie
5.55 leu 9.26 leu
Promoția se încheie
5.55 leu 9.26 leu
Promoția se încheie