Benih Tomato

Benih tomato membolehkan kita menghasilkan anak benih dengan mudah, dari mana tumbuhan yang secara tetap mengandungi tomato yang sihat, lazat, akan berkembang. Tumbuh tomato dari benih tidak bermasalah dan tidak memerlukan banyak perhatian kita. Anda hanya perlu mengekalkan stabil, suhu tinggi dan bekalan air biasa.

Tomat harus disemai ke dalam kotak atau bekas lain. Benih harus diletakkan dalam jarak biasa, apa yang menjamin jarak yang betul antara anak benih kita nanti. Daripada biji ditutup dengan lapisan nipis tanah yang harus benar-benar menabung benih. Suhu percambahan optimum terletak antara 20 dan 25 ° C dan tidak boleh jatuh di bawah 15 ° C pada waktu malam. Anda tidak perlu peralatan profesional, atau kawasan penanaman yang besar. Beberapa varieti yang terdapat di kedai kami juga boleh ditanam di dalam pasu.

Terdapat banyak jenis benih tomato yang boleh didapati di kedai kami. Pemula taman harus memilih sekurang-kurangnya beberapa daripada mereka untuk menikmati buah-buahan yang berbeza saiz, warna, taster dan masa panen di masa depan. Terowong dan tomato rumah hijau tergolong dalam jenis yang paling popular, dengan "Baron" dan "Rambozo" memimpin jalan. Tomato Raspberry - "Oxheart", "Kegemaran", "Malinowy Kapturek" dan "Malinowy Olbrzym" dan tomato ceri - "Pokusa", "Maskotka", "Venus", "Idyll", "Aztek" , "Figiel" dan pilihan benih yang berbeza - menikmati populariti yang sama. Anda juga boleh mengira jenis "Krakus" dan "Kmicic" kepada yang paling popular yang sesuai untuk mengekalkan. Benih varieti tomato seperti "Black Cherry", "Tigerella" dan "Green Zebra" menduduki senarai terlaris untuk masa yang lama terima kasih kepada pewarna kulit mereka yang luar biasa.

-40%
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir