Аератори и скарификатори

Одељење за аераторе и уређаје за уклањање смећа обухвата додатке који би вам омогућили да правилно водите бригу о свом травњаку, јер за неговану зелену површину треба више напора него само кошење, залијевање и ђубрење. Уверите се сами, какве користи прозрачивање и скарификација доноси на вашем травњаку. Доступни производи доле ће значајно и видљиво побољшати стање вашег травњака.

Аероатори су алати који су доступни у разним врстама и облицима и намењени су за снабдевање травом више кисеоника. То се дешава захваљујући врло једноставној акцији - пробијању и лабављењу тла што омогућава више кисеоника да продре у њега и стигне до корена. Ова једноставна мера побољшава стање траве, омогућава јој да се шири, развија јаке корене и смањује ризик од гљивичних болести. На тржишту је доступно много различитих врста аератора - од копања вилица до дугих зубаца до специјалних аераторних ципела које вам омогућавају да комбинирате бригу о травњацима и шетњу вртом. Између осталих, у нашој продавници ћете пронаћи одличан аератор за течни травњак компаније Таргет. Захваљујући овом производу, прозрачит ћете травњак док га ... залијевате. Представљени аератор за течност такође спречава да се трава сврби. Обично је потребно скенирати травњак како би се уклонио површински сврбеж. Та метода укључује сечу травњака и механичко уклањање накупљене траве. Наши функционални алати значајно ће олакшати овај дуготрајан процес. Испробајте их и уверите се сами!

Позивамо вас да редовно проверавате нашу понуду. Улажемо све могуће напоре како бисмо купцима понудили иновативне и проверене новине у баштованству и редовно проширивали нашу понуду врхунским производима. Купит ћете аераторе и апарат за скарирање по изузетно конкурентним ценама по приступачној и брзој испоруци кући у нашој онлине продавници башта. Позивамо вас на шопинг шопинг са гаранцијом задовољства!