• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Levegőztetők és talajlazítók

A levegőztető és borotválkozási osztály olyan kiegészítőket foglal magában, amelyek lehetővé teszik a gyep megfelelő gondozását, mivel a gondozott zöldterület több erőfeszítést igényel, mint a kaszálás, öntözés és műtrágyázás. Nézze meg saját maga, milyen előnyökkel jár a szellőzés és a hevesítés a gyepén. Az alább elérhető termékek jelentősen és láthatóan javítják a gyep állapotát.

Az aerátorok olyan eszközök, amelyek különféle formákban és formákban kaphatók, amelyek több fű oxigénellátására szolgálnak. Ez egy nagyon egyszerű műveletnek köszönhető - a talaj átszúrása és meglazítása révén, amely több oxigént képes behatolni a talajba és elérni a gyökereket. Ez az egyszerű intézkedés javítja a fű állapotát, lehetővé teszi annak terjedését, erős gyökereinek kialakulását és csökkenti a gombás betegségek kockázatát. Számos különféle levegőztető létezik a piacon - kezdődik a hosszú villás villák ásása a speciális levegőztető cipőkig, amelyek lehetővé teszik a pázsit gondozását a kertben történő sétával. Többek között boltunkban található a Target kiváló folyékony gyep-levegőztető berendezése. Ennek a terméknek köszönhetően szellőzteti a pázsitot, miközben ... öntözi. A beadott folyékony levegőztető készülék megakadályozza a fű kirakását. A felület borításának eltávolításához általában a pázsitot meg kell takarítani. Ez a módszer magában foglalja a gyep levágását és a lerakott fű mechanikus eltávolítását. Funkcionális eszközeink jelentősen megkönnyítik ezt az időigényes folyamatot. Próbáld ki őket, és nézd meg magad!

Meghívjuk Önt, hogy rendszeresen ellenőrizze ajánlatunkat. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy innovatív és bevált kertészeti újdonságokat kínáljunk ügyfeleinknek, és rendszeresen bővítsük kínálatunkat prémium minőségű termékekkel. Kivételesen versenyképes áron vásárol levegőztetőket és borotvákat, megfizethető és gyors házhoz szállítással az online kerti áruházban. Meghívjuk Önt vásárlási túra elégedettségi garanciával!