• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Аератори и скарификатори

Отделът за аератори и скарификатори включва аксесоари, които биха ви позволили да се грижите правилно за вашата тревна площ, тъй като добре поддържаната зелена площ изисква повече усилия, отколкото само косене, поливане и торене. Вижте сами, какви ползи от аерирането и скарификацията носят на вашата морава. Продуктите, налични по-долу, ще подобрят значително и видимо състоянието на вашата тревна площ.

Аераторите са инструменти, които се предлагат в различни видове и форми, предназначени за доставка на трева с повече кислород. Това се случва благодарение на много просто действие - пробиване и разхлабване на почвата, което позволява повече кислород да проникне в нея и да достигне до корените. Тази проста мярка подобрява състоянието на тревата, позволява й да се разпространява, развива силни корени и намалява риска от гъбични заболявания. На пазара има много различни видове аератори - от копаещи вилици с дълги зъбци до специални обувки за аератор, които ви позволяват да комбинирате грижите за тревни площи с разходка из градината. Наред с други, в нашия магазин ще намерите отличния течен аератор за морава от Target. Благодарение на този продукт ще проветрите тревата, докато ... поливате я. Представеният течен аератор също предпазва тревата от сърбеж. Обикновено се изисква да се скарифицира тревата, за да се премахне повърхността. Този метод включва подрязване на тревата и механично отстраняване на набрашнената трева. Нашите функционални инструменти значително ще улеснят този отнемащ време процес. Изпробвайте ги и се уверете сами!

Каним ви редовно да проверявате нашата оферта. Полагаме всички възможни усилия, за да предложим на нашите клиенти иновативни и доказани градинарски новости и редовно да разширяваме офертата си с продукти с първокласно качество. Ще закупите аератори и скарификатори на изключително конкурентни цени с достъпна и бърза доставка до дома в нашия онлайн магазин за градина. Каним ви на шопинг тур с удовлетворение-гаранция!