Benih Broccoli dan Kembang Kolum

Dekat dengan bunga di taman anda bunga bunga yang lain mungkin tumbuh, dengan syarat anda melabur dalam biji kembang kol. Anda bebas memilih dari pelbagai jenis yang menghasilkan bunga berwarna-warni dalam warna putih, hijau atau ungu. Semua benih yang terdapat di kedai dalam talian kami adalah berkualiti tinggi dan mempamerkan keberkesanan yang baik, kerana ia berasal dari pengeluar yang terbukti sahaja.

Kami menawarkan pelbagai pilihan varieti kembang kol di kedai kami yang tidak sepatutnya menimbulkan banyak masalah dalam penanaman, walaupun tumbuhan ini tidak tergolong dalam sayur-sayuran yang mudah ditanam. Kami mengesyorkan pelbagai "Di Sicilia ungu" yang menghasilkan kepala ungu dengan rasa yang enak. Sila lihat "Romanesco natalino" dengan kepala hiasan hijau, yang menyerupai gabungan brokoli dan kembang kol dalam rasa. Variasi awal "Rober", yang boleh ditanam di kedua-dua bidang dan di bawah penutup, juga bernilai pertimbangan anda. Kembang kol adalah kepunyaan sayur-sayuran kubis yang mudah dihadam dan rendah kalori. Ia mengandungi banyak vitamin, protein, mineral dan bahan kering. Anda harus memasukkannya ke dalam diet kanak-kanak dan menyampaikannya kepada orang yang sakit juga. Ia boleh disediakan dalam pelbagai cara - direbus dan ditaburi dengan serbuk roti buttered atau dalam pai, sup dan salad.

Kami mengesyorkan menanam bunga bunga dengan warna kepala yang berbeza yang akan menghiasi taman anda dan memberikan anda rasa yang hebat dan nilai pemakanan pada musim panas dan awal musim gugur.

RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
-40%
RM5.55 RM9.26
Promosi berakhir
-40%
RM16.41 RM27.35
Promosi berakhir
Kembang kol - set biji benih 3 jenis tumbuhan sayur-sayuran - -40%
RM40.07 RM66.78
Promosi berakhir