• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme cvjetača i brokula

Otkrijte svijet živih boja ravno u svom vrtu s našom izvanrednom ponudom Sjeme cvjetače i brokule. Nudimo pažljivo odabrani izbor sjemena koja proizvode šarene cvatove u nijansama bijele, zelene i ljubičaste. Sva sjemena u našoj online trgovini dolaze od uglednih proizvođača i najviše su kvalitete, s izvrsnim stopama klijanja.

Uzgoj cvjetače može izgledati izazovno, ali naš izbor to čini lakšim za vas. U našoj trgovini možete pronaći sorte kao što je "Di Sicilia Purple", poznata po svojim predivnim ljubičastim glavicama i ukusnom okusu. Ne propustite "Romanesco Natalino", koji nudi zelene ukrasne glavice sa okusom koji je kombinacija brokule i cvjetače. Za one koji traže fleksibilnost, rana sorta "Rober" koja se može uzgajati i na otvorenom i pod pokrivačem, svakako zaslužuje vašu pažnju. Cvjetača nije samo lako probavljiva i niskokalorična, već je i bogata vitaminima, proteinima, mineralima i vlaknima. Odličan je dodatak prehrani djece i koristan je i za bolesne. Može se pripremiti na mnoge načine – kuhati i posipati s preprženim krušnim mrvicama ili je uključiti u pite, juhe i salate.

Dodajte dašak boje i nutritivne vrijednosti u svoj vrt ovog ljeta i ranog jeseni. Potičemo vas da pokušate sijati Sjeme cvjetače i brokule s različitim bojama glavica. Ne samo da će uljepšati vaš vanjski prostor, već će poslužiti i kao nutritivna poslastica za vas i vašu obitelj.

0.98 1.63
Promocija završava
-40%
1.18 1.97
Promocija završava
-40%
3.49 5.81
Promocija završava
Povrće kupusnjače - sjemenke četiri sorte - -40%
3.53 5.89
Promocija završava
Karfiol - skup sjemenki 3 biljne sorte -  - sjemenke -40%
8.52 14.19
Promocija završava