• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Parsakaalin, Kukkakaalin siemenet

Löydä värikkäiden kukintojen maailma suoraan omasta puutarhastasi ainutlaatuisen Parsakaalin ja Kukkakaalin siemenet -valikoimamme avulla. Tarjoamme huolella valittuja siemeniä, jotka tuottavat monivärisiä kukintoja valkoisissa, vihreissä ja violetin sävyissä. Kaikki verkkokauppamme siemenet tulevat luotettavilta tuottajilta ja ovat korkealaatuisia, erinomaisella itävyysasteella.

Kukkakaalin viljely saattaa tuntua haastavalta, mutta valikoimamme helpottaa sitä sinulle. Kaupassamme on monia lajikkeita, kuten "Di Sicilia Purple", joka on tunnettu kauniista violetista kukinnoistaan ja herkullisesta maustaan. Älä myöskään missaa "Romanesco Natalinoa", joka tarjoaa vihreitä koristeellisia kukintoja, joissa on parsakaalin ja kukkakaalin makuinen fuusio. Jos etsit monipuolisuutta, varhainen lajike "Rober", joka voidaan viljellä sekä avomaalla että suojan alla, on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Kukkakaali on paitsi helposti sulavaa ja vähäkalorista, myös täynnä vitamiineja, proteiinia, mineraaleja ja kuitua. Se on erinomainen lisä lasten ruokavalioon ja hyödyllinen myös sairaille. Keittämisestä ja voissa paistettujen korppujauhojen ripottelusta piirakoihin, keittoihin ja salaatteihin, kulinaariset mahdollisuudet ovat loputtomat.

Lisää väriä ja ravitsemuksellista arvoa puutarhaasi tänä kesänä ja varhaisena syksynä. Kannustamme sinua kokeilemaan Parsakaalin ja Kukkakaalin siementen kylvämistä eri värisillä kukinnoilla. Ne eivät ainoastaan piristä ulkotilaasi, vaan ovat myös ravitseva herkku sinulle ja perheellesi.

0.98 1.63
Kampanja päättyy
1.18 1.97
Kampanja päättyy
-40%
1.18 1.97
Kampanja päättyy
-40%
3.24 5.40
Kampanja päättyy
-40%
3.49 5.81
Kampanja päättyy
Kukkakaali - kolmen kasvisviljelylajin siemenlajit -  - siemenet -40%
8.52 14.19
Kampanja päättyy