• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Broccoli și Conopidă

Descoperă o lume plină de culori vibrante chiar în grădina ta cu gama noastră excepțională de Semințe de Broccoli și Conopidă. Oferim o selecție atent aleasă de semințe care produc inflorescențe colorate în nuanțe de alb, verde și mov. Toate semințele din magazinul nostru online provin de la producători de renume și sunt de cea mai înaltă calitate, având rate excelente de germinare.

Cultivarea conopidei poate părea o provocare, dar selecția noastră îți ușurează munca. Magazinul nostru include soiuri precum "Di Sicilia Purple", cunoscut pentru capetele sale frumoase de culoare mov și gustul savuros. Nu rata "Romanesco Natalino", care oferă capete ornamentale verzi ce oferă o fuziune de arome între broccoli și conopidă. Pentru cei în căutare de versatilitate, varietatea timpurie "Rober", ce poate fi cultivată atât în câmp cât și sub acoperiș, este cu siguranță demnă de considerare. Conopida nu este doar ușor de digerat și săracă în calorii, dar și bogată în vitamine, proteine, minerale și fibre. Este o adăugire fantastică la dieta copiilor și benefică și pentru cei bolnavi. De la fierbere și presărare cu pesmet prăjit în unt până la incorporare în plăcinte, supe și salate, posibilitățile culinare sunt nesfârșite.

Adaugă un strop de culoare și valoare nutrițională în grădina ta în această vară și la începutul toamnei. Te încurajăm să încerci semănarea de Semințe de Broccoli și Conopidă cu capete de culori diferite. Nu doar că vor înfrumuseța spațiul tău exterior, dar vor servi și ca un tratament bogat în nutrienți pentru tine și familia ta.

4.61 leu 7.68 leu
Promoția se încheie
4.61 leu 7.68 leu
Promoția se încheie
4.61 leu 7.68 leu
Promoția se încheie
-40%
5.09 leu 8.48 leu
Promoția se încheie
-40%
5.55 leu 9.26 leu
Promoția se încheie
-40%
16.41 leu 27.35 leu
Promoția se încheie
16.41 leu 27.35 leu
Promoția se încheie
Conopidă - set de semințe de 3 soiuri de plante legumicole - -40%
40.07 leu 66.78 leu
Promoția se încheie