• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Lejongapfrön

I vår webbutik hittar du ett brett utbud av Lejongapfrön (Antirrhinum majus) till oslagbara priser. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa såmaterial. Med ett sådant brett sortiment är du säker på att hitta de perfekta blommorna för att försköna din trädgård. Vårt utbud inkluderar Lejongapfrön i rött, orange, rosa, vitt och fängslande färgblandningar. Dyk in och utforska vårt sortiment!

Om du föredrar höga sorter som passar som bakgrund i en blomsterrabatt eller för att komplettera snabbväxande perenner, överväg våra höga vita eller rosa lejongap som växer upp till 80 cm. Dessutom är vårt 'Tutti Frutti' lejongap, prydd med marmorerade mönster på bladen, och det rikligt blommande 'Trumpet Serenade' lejongap värda din uppmärksamhet. Med en höjd på 35-45 cm är dessa Lejongapfrön utmärkta val för förgrundplantering. För dem som letar efter kortare sorter rekommenderar vi Atos, Portos och Aramis - perfekta för att lägga till färggränser i blomsterrabatter eller för odling i krukor på balkonger. Alla dessa sorter blommar ymnigt under sommaren och visar långa toppar fyllda med stora, exceptionellt dekorativa blommor. Deras upprätt växtsätt kompletterar både årliga och fleråriga prydnadsväxter, som ringblommor, aster, begonior, celosia och gazania.

När du väljer Lejongapfrön från vår onlinebutik får du garanterad hög grobarhet. Våra frön, som kommer från ansedda polska producenter, levereras i originalförpackning med tydliga såinstruktioner. Upplev kvalitet till överkomliga priser. Bläddra, klicka, beställ, och låt oss hjälpa dig att förverkliga din trädgårdsdröm!