• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Subcategorieën

Productfilters

Prijs

Leeuwenbek zaden

In onze online winkel vindt u een ruime selectie van Leeuwenbek zaden (Antirrhinum majus) tegen onverslaanbare prijzen. We zijn er trots op dat we zaad van topkwaliteit aanbieden. Met zo'n breed scala aan variëteiten vindt u zeker de perfecte bloemen om uw tuin te verrijken. Onze collectie bevat rode, oranje, roze, witte Leeuwenbek zaden en boeiende kleurmengsels. Duik erin en ontdek ons aanbod!

Als u de voorkeur geeft aan hoge variëteiten die geschikt zijn als achtergrond van een bloembed of om snelgroeiende vaste planten te begeleiden, overweeg dan onze hoge witte of roze leeuwenbekken die tot 80 cm groeien. Daarnaast zijn onze 'Tutti Frutti' leeuwenbek, versierd met gemarmerde bloemblaadjes, en de overvloedig bloeiende 'Trumpet Serenade' zeker uw aandacht waard. Met een hoogte van 35-45 cm zijn deze Leeuwenbek zaden uitstekende keuzes voor beplanting op de voorgrond. Voor degenen die op zoek zijn naar kortere variëteiten, bevelen we Atos, Portos en Aramis aan - perfect voor het toevoegen van levendige randen aan bloembedden of zelfs voor container tuinieren op balkons. Al deze variëteiten bloeien uitbundig tijdens de zomer en tonen lange aren gevuld met grote, uitzonderlijk decoratieve bloemen. Hun rechtopstaande groeipatroon vult zowel eenjarige als meerjarige sierplanten aan, zoals goudsbloemen, asters, begonia's, celosia en gazania.

Kies Leeuwenbek zaden uit onze online winkel en geniet van de zekerheid van een hoge ontkieming. Onze zaden, afkomstig van gerenommeerde Poolse producenten, worden geleverd in originele verpakking met duidelijke zaai-instructies. Ervaar kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Blader, klik, bestel en laat ons helpen uw tuingedromen waar te maken!