• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Oroszlánszáj vetőmag

Webáruházunkban széles választékban talál Oroszlánszáj vetőmagot (Antirrhinum majus) verhetetlen áron. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű vetőmagokat kínálunk. Ezzel a széles választékkal biztosan megtalálja az Ön kertjéhez tökéletes virágokat. Kínálatunkban piros, narancs, rózsaszín, fehér Oroszlánszáj vetőmagot és vonzó színkeverékeket talál. Merüljön el és fedezze fel kínálatunkat!

Ha magas fajtákat keres, amelyek alkalmasak egy virágágyás hátterének kialakítására vagy gyorsan növő évelők társítására, válassza a magas fehér vagy rózsaszín oroszlánszájat, melyek akár 80 cm magasra is megnőnek. Továbbá ajánljuk a 'Tutti Frutti' Oroszlánszáj vetőmagot, melynek levelein márványos minták találhatók, valamint a bőségesen virágzó 'Trumpet Serenade' Oroszlánszájat. Ezek a fajták mérsékelt magassággal rendelkeznek (35-45 cm), így tökéletesek bármely kompozíció előteréhez. Azok számára, akik alacsonyabb fajtákat keresnek, az Atos, Portos és Aramis Oroszlánszáj vetőmagokat ajánljuk - tökéletesek virágágyások szegélyezéséhez vagy akár balkonládákban történő termesztéshez is. Az összes elérhető fajta a nyáron virágzik, és hosszú virágzatot hoz létre nagy, rendkívül dekoratív virágokkal. Egyenes növekedésük miatt kiválóan kiegészítik az éves és többéves dísznövényeket, mint a körömvirág, árvácska, begónia, celozia és gazania.

Az Oroszlánszáj vetőmag választásával webáruházunkból garantáltan magas csírázási arányt kap. Vetőmagjainkat elismert lengyel gyártóktól szerezzük be, eredeti csomagolásban, világos vetési utasításokkal. Tapasztalja meg a minőséget megfizethető áron. Böngésszen, kattintson, rendeljen, és hadd segítsünk, hogy kertje még szebb legyen!