• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de Gura Leului

În magazinul nostru online, puteți găsi o selecție vastă de semințe de Gura Leului (Antirrhinum majus) la prețuri imbatabile. Suntem mândri să oferim material de semănat de cea mai bună calitate. Cu o gamă atât de largă de varietăți, cu siguranță veți găsi florile perfecte pentru a îmbogăți grădina dvs. Colectia noastră include semințe de Gura Leului în culori roșu, portocaliu, roz, alb, precum și amestecuri de culori captivante. Vă invităm să explorați oferta noastră!

Dacă aveți o preferință pentru varietățile înalte, potrivite pentru fundalul unei borduri florale sau pentru a însoți perenele cu creștere rapidă, luați în considerare semințele noastre de Gura Leului înaltă, albă sau roz, care ajung până la 80 cm înălțime. De asemenea, vă recomandăm Gura Leului 'Tutti Frutti', cu petale cu modele marmorat, și Gura Leului 'Trumpet Serenade', care înflorește abundent. Având o înălțime de 35-45 cm, aceste semințe de Gura Leului sunt alegeri excelente pentru plantarea în prim-plan. Pentru cei care caută varietăți mai scurte, vă recomandăm Atos, Portos și Aramis - perfecte pentru a adăuga borduri viu colorate în jurul paturilor de flori sau chiar pentru grădinăritul în containere pe balcoane. Toate aceste varietăți înfloresc abundent în timpul verii, prezentând țepi lungi plini cu flori mari, excepțional de decorative. Modelul lor de creștere verticală completează atât plantele ornamentale anuale, cât și pe cele perene, cum ar fi galbenelele, asterii, begoniile, celosia și gazania.

Alegeți semințe de Gura Leului din magazinul nostru online și bucurați-vă de asigurarea unei germinări ridicate. Semințele noastre, procurate de la producători polonezi renumiți, vin în ambalaj original cu instrucțiuni clare de semănat. Experimentați calitatea la prețuri accesibile. Răsfoiți, faceți clic, comandați și permiteți-ne să vă ajutăm să vă transformați visele din grădină în realitate!