• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Leijonankita siemenet

Verkkokaupassamme voit löytää laajan valikoiman leijonankita siemeniä (Antirrhinum majus) lyömättömään hintaan. Olemme ylpeitä tarjotessamme korkealaatuista kylvöainesta. Laajan lajikevalikoimamme ansiosta löydät varmasti täydelliset kukat koristamaan puutarhaasi. Valikoimassamme on punaisia, oransseja, pinkkejä, valkoisia leijonankita siemeniä sekä houkuttelevia väriyhdistelmiä. Sukella sisään ja tutustu tarjontaamme!

Jos etsit korkeita lajikkeita, jotka sopivat kukkapenkin taustalle tai nopeasti kasvavien monivuotisten kasvien seuraan, harkitse korkeita valkoisia tai pinkkejä leijonankitojamme, jotka kasvavat jopa 80 cm korkeiksi. Suosittelemme myös kaunista 'Tutti Frutti' leijonankitaa, jonka terälehdissä on marmorikuvioita, sekä runsaasti kukkivaa 'Trumpet Serenade' leijonankitaa. Nämä kaksi lajiketta kasvavat 35-45 cm korkeiksi, joten ne ovat erinomaisia valintoja istutettaviksi etualalle. Pienempien lajikkeiden ystäville suosittelemme Atosia, Portosta ja Aramista - ne ovat täydellisiä lisäämään eloisia reunoja kukkapenkkeihin tai jopa istutettaviksi parvekelaatikoihin. Kaikki myynnissä olevat lajikkeet kukkivat runsaasti kesällä ja tuottavat pitkiä kukintoja, jotka koostuvat suurista, erittäin koristeellisista kukista. Niiden pystysuora kasvutapa täydentää sekä yksi- että monivuotisia koristekasveja, kuten samettikukkia, auringonkukkia, begonioita, celosiaa ja gazaniaa.

Valitsemalla leijonankita siemenet verkkokaupastamme saat takuun korkeasta itävyydestä. Tarjoamme siemeniä tunnetuilta ja arvostetuilta puolalaisilta tuottajilta alkuperäisissä pakkauksissa, jotka on merkitty kylvöpäivämäärällä. Tarjoamme laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Selaa, klikkaa, tilaa, ja anna meidän tehdä puutarhastasi entistä kauniimpi!