• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от антиринум

В нашия онлайн магазин можете да намерите голям избор от Семена от антиринум (Antirrhinum majus) на несравними цени. Гордеем се, че предлагаме семена от най-високо качество. С толкова разнообразни сортове сме сигурни, че ще намерите перфектните цветя за вашия градински кът. В нашата колекция са включени червени, оранжеви, розови, бели Семена от антиринум, както и завладяващи цветови комбинации. Потопете се в предложенията ни!

Ако предпочитате по-високи видове, подходящи за заден план на цветна греда или да допълнят бързо растящите многогодишни растения, разгледайте нашите високи бели или розови антиринуми, които достигат до 80 см височина. Освен това, нашите сортове 'Tutti Frutti' с мраморни узори по листата и обилно цъфтящия 'Trumpet Serenade' също заслужават внимание. С височина 35-45 см, тези Семена от антиринум са отличен избор за предния план на гредата. За тези от вас, които търсят по-къси сортове, препоръчваме Atos, Portos и Aramis - идеални за създаване на ярки граници на цветни греди или дори за градинарство в саксии на балкона. Всички тези видове цъфтят обилно през лятото, показвайки дълги клонки пълни с големи, изключително декоративни цветя. Тяхната вертикална форма е прекрасно допълнение към едногодишни и многогодишни декоративни растения, като невен, астер, бегония, celosia и gazania.

Изберете Семена от антиринум от нашия онлайн магазин и се насладете на гаранцията за висока кълняемост. Семената ни, доставяни от утвърдени полски производители, идват в оригиналната опаковка с ясни инструкции за засаждане. Опитайте качество на достъпни цени. Разгледайте, кликнете, поръчайте и нека ние да помогнем да осъществите градинските ви мечти!