• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Gazonaccessoires

Wij heten u van harte welkom in het gedeelte Accessoires voor gazonaccessoires! Hier vindt u tal van nuttige, innovatieve en praktische producten die het onderhoud van uw gazon vergemakkelijken!

Gazonaccessoires omvatten een brede selectie van producten. We hebben deze afdeling onderverdeeld in extra subcategorieën om het vinden van het assortiment waarin u geïnteresseerd bent, te vergemakkelijken. Er zijn verschillende vereisten voor het prachtige gazon. Als u pas bent begonnen met het opzetten van een groen tapijt in uw tuin, bekijk dan de categorieën Graszaden en Gazonmeststoffen. Als u al een trotse gazoneigenaar bent, wilt u misschien de conditie en het uiterlijk verbeteren. Gazonharken, grasscharen en allerlei gazonranden helpen u daarbij. Als u problemen ondervindt met moedervlekken, honden en ander ongedierte, ga dan naar het gedeelte Bescherming tegen besmetting van het gazon. Als u last hebt van een armoedig gazon, zoek dan naar de oplossing in de secties Beluchter en verticuteermachines of Meststoffen.

De afdeling gazonaccessoires biedt ook grasrollen, rolspijkers, goten, randspijkers en tuinslangwagens. Deze zeer functionele en praktische producten zijn misschien niet alledaags, maar als u uw gazon gemakkelijk en grondig wilt verzorgen, moet u er zeker mee uitrusten!

Ga comfortabel zitten en blader door onze producten en voeg de gewenste producten toe aan de winkelwagen. We garanderen een bevredigende winkelervaring dankzij de brede selectie van uitstekende producten van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De bestelde goederen zouden snel bij u thuis of in uw tuin aankomen.