• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Gyep kellékek

Szeretettel üdvözöljük a Pázsit kiegészítők alszakaszban! Itt rengeteg hasznos, innovatív és praktikus terméket talál, amelyek megkönnyítik a gyep gondozását!

A gyep kiegészítők széles termékválasztékot foglalnak magukban. Ezt a részleget további alkategóriákra osztottuk, hogy könnyebben megtalálhassuk az érdeklődő termékpalettát. A gyönyörű pázsitnak számos előfeltétele van. Ha csak a zöld szőnyeg elindítását tervezte a kertjében, tekintse meg a Fűmag és a Gyep műtrágya kategóriákat. Ha Ön már büszke gyeptulajdonos, javíthatja annak állapotát és megjelenését. A gyepmarók, a fűnyírók és a fűnyírók mindenféle széle segítene ebben a tekintetben. Ha problémák merülnek fel az anyajegyekkel, kutyákkal és más kártevőkkel kapcsolatban, keresse fel a Pázsit szennyezés elleni védelem részt. Ha egy kopott megjelenésű gyep zavarja Önt, keresse meg a megoldást az Légtelenítő és a borona vagy a Műtrágya szakaszban.

A Gyep kiegészítők osztálya gyephengereket, hengeres tüskéket, gyepcsatornákat, szegélytüskeket és kerti tömlőkocsikat kínál. Lehet, hogy ezek a rendkívül funkcionális és praktikus termékek nem mindennapi termékek, de ha a gyepen kényelmesen és alaposan gondoskodni szeretne, mindenképpen felszerelnie kell őket!

Kényelmesen üljön le, keresse meg termékeinket, és tegye a kosárba azokat, amelyek kedvelik őket. Garantálunk egy kielégítő vásárlási élményt a kiváló, kiváló minőségű termékek széles választéka révén, megfizethető áron. A megrendelt áruk gyorsan megérkeznek otthonába vagy a kertjébe.