Опрема за травњак

Љубазно вас поздрављамо у подсекцији Прибор за травњак! Овде ћете пронаћи мноштво корисних, иновативних и практичних производа који олакшавају бригу о вашем травњаку!

Додаци за травњак обухватају широк избор производа. Ово одељење смо поделили у додатне подкатегорије како бисмо олакшали проналазак асортимана производа који вас занима. Постоји неколико предуслова за леп травњак. Ако сте тек започели са планирањем постављања зеленог тепиха у вашој башти, погледајте категорије семена и травнатих ђубрива. У случају да сте већ поносни власник травњака, можда бисте желели да побољшате његово стање и изглед. У том погледу ће вам помоћи травњаке за травњак, маказе за траве и све врсте украса за травњак. Ако се суочите са неким проблемима са моловима, псима и другим штеточинама, посетите одељак за заштиту од контаминације травњака. У случају да вас узнемирени травњак наиђе на тражење, потражите решење у одељцима Аератор и средства за чишћење и ђубрива.

Одељење за додатке за травњак такође нуди ваљке за травњак, шиљке за ваљање, олуке за травњак, шиљци за ивице и колица за баштенска црева. Ови високо функционални и практични производи можда нису предмети свакодневне употребе, али ако желите да се на ваш травњак повољно и темељно бринете, свакако се опремите њима!

Сједите удобно и прелистајте наше производе и додајте оне који се воле у корпу. Гарантујемо задовољавајуће искуство куповине захваљујући широком избору одличних производа највишег квалитета по приступачним ценама. Наручена роба брзо би стигла у вашу кућу или у вашу башту.