• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Professionele graszaden

U bestelt professionele graszaden tegen concurrerende prijzen in onze online tuinwinkel. Zaden van topkwaliteit met een hoge kiemkracht garanderen een elegant, gezond en dik gras. Bekijk ons aanbod en kijk waar we je nog meer mee kunnen verrassen.

Waarom is het de moeite waard om te investeren in professionele graszaden? Deze selecties zijn samengesteld door zaadexperts en vallen op met de hoogst mogelijke kwaliteit. In onze online winkel vindt u professionele zaden van de wereldleider in gazonzaden, Barenburg, een bedrijf dat zaden levert aan organisatoren van de grootste sportevenementen. Verwacht in deze subcategorie gazonzaadselecties te vinden voor zowel droge, zonnige locaties (Watersaver) als schaduwrijke locaties (Shadow Gazon). De hier aangeboden graszaadmengsels bestaan uit soorten en variëteiten met duidelijk gedefinieerde milieu-eisen. Turf voor zonnige plaatsen ontwikkelt een diep reikend wortelsysteem en heeft lage waterbehoeften, terwijl degene die bedoeld is voor schaduwrijke plekken een heldere kleuring krijgt, zelfs met minder blootstelling aan zonlicht en groeit langzaam, waardoor frequent maaien niet meer nodig is. U vindt ook uitstekende sportgraszaden in onze winkel, inclusief gazonzaadselecties voor recreatie- en sportterreinen met verbeterde weerstand tegen betreden. De Exclusor / Gazon Elite-samenstelling voor showcase-gazons, die opvalt met een hoge ziektetolerantie, zachtheid en een prachtig uiterlijk, zorgt voor een permanent groen tapijteffect, is ons voorstel voor de meest veeleisende klanten.

Onze professionele graszaden zijn verkrijgbaar in verpakkingen van verschillende grootte, waardoor u uw keuze precies op uw behoeften kunt afstemmen. Wij nodigen u uit om door ons aanbod te bladeren en wensen u een prettige winkelrondleiding!