Професионалне семенке траве

Професионално семе трава ћете наручити по конкурентним ценама у нашој онлине продавници башта. Семе врхунског квалитета високе клијавости гарантује узгој елегантне, здраве и густе траве. Погледајте нашу понуду и видећете шта бисмо још могли да вас изненадимо.

Зашто се исплати улагати у професионално семе траве? Ове селекције су саставили стручњаци за семе и истичу се са највишим могућим квалитетом. Професионално семе светског лидера у семенкама травњака, Баренбург, компанија која семе испоручује организаторима највећих спортских догађаја, можете пронаћи у нашој интернет продавници. Очекујте да у овој подкатегорији пронађете изборе семенки травњака за сува, сунчана места (Вода за чување воде) и сенке (Схадов Газон). Овде се нуде мешавине семена трава које се састоје од врста и сорти са јасно дефинисаним еколошким захтевима. Травњак за сунчана мјеста развија дубоки коријенски систем и има мале потребе за залијевањем, док онај намијењен сјеновитим мрљама поприма јарко бојање чак и с мање излагања сунцу и расте споро, елиминирајући потребу за честим кошењем. Такође ћете пронаћи одличне семенке Спорт траве у нашој продавници, укључујући избор семенки травњака за рекреативне и спортске терене са побољшаном отпорношћу на гажење. Композиција Екцлусор / Газон Елите за излоге травњака, која се истиче високом толеранцијом на болести, мекоћом и чудесним изгледом, обезбеђујући трајни ефекат зеленог тепиха, наш је предлог за најзахтевније купце.

Наше професионалне семенке траве доступне су у паковањима различитих величина, што вам омогућава да свој избор прилагодите баш вашим потребама. Позивамо вас да прелистате нашу понуду и желимо вам угодну куповину!