• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Professzionális fűmagok

Professzionális fűmagokat versenyképes áron rendelhet online kerti áruházunkból. Prémium minőségű, nagy csírázhatóságú vetőmag garantálja az elegáns, egészséges és vastag gyep növekedését. Nézze meg ajánlatunkat, és nézze meg, miben tudunk még másokkal lepni.

Miért érdemes befektetni a professzionális fűmagba? Ezeket a választásokat vetőmagszakértők állították össze, és a lehető legmagasabb minőségi szinttel emelkednek ki. Professzionális vetőmagokat talál a gyep vetőmagok világvezetőjének, a Barenburg cégnek, amely a legmagasabb sportesemények szervezőinek magvakat szállít egy cégtől, online áruházunkban. Várható, hogy ebben a alkategóriában megtalálható legyen a gyepmag választék mind a száraz, napos helyekre (Watersaver), mind az árnyékos helyekre (Shadow Gazon). Az itt kínált fűmag-keverékek egyértelműen meghatározott környezetvédelmi követelményekkel rendelkező fajokból és fajtákból állnak. A napsütötte helyekre szánt gyep mélyen eljut a gyökérzethez és alacsony öntözési igényekkel rendelkezik, míg az árnyékos foltokra szánt termény élénk színű lesz, még kevés napfénynek kitéve, és lassan növekszik, kiküszöböli a gyakori kaszálás szükségességét. Boltunkban kiváló Sport fűmagokat is talál, beleértve a kedvtelésből és a futáshoz ellenálló gyepmag-válogatásokat szabadidős és sportpályákra is. Az Exlusor / Gazon Elite kompozíció a kirakatos pázsitokra, amely kiemelkedő a betegségtoleranciával, lágysággal és csodálatos megjelenéssel, biztosítva a tartós zöld szőnyeghatást, ez a javaslat a legigényesebb ügyfelek számára.

Professzionális fűmagaink különféle méretű kiszerelésben kaphatók, ami lehetővé teszi, hogy választását pontosan az igényeihez igazítsa. Felkérjük Önt, hogy böngésszen kínálatunk között, és kellemes vásárlást kívánunk Önnek!