• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Rózsapalánták

Kerti boltunkban rózsa palánták érhetők el. Különféle fajták széles választékát kínáljuk, köztük törpe, talajtakaró, hegymászó és nagy virágú fajtákat. Ezek a növények díszítik a kertet azáltal, hogy elegáns hangot és sokféle színt adnak hozzá, vonzva számos érdekes és hasznos rovarfajt. Rose tartják a virágok királynője. Ennek nem kellene meglepőnek lennie - csak át kell néznie ezt a rendkívül szép, dekoratív növényt, amely sokféle szokást, magasságot kölcsönöz és különböző színű és méretű virágot produkál. Növekszik határokon, konténerekben vagy sövényként felhasználva. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rózsák hűek maradnak egyetlen helyszínen, ezért gondosan át kell gondolni, és kiválasztania a megfelelő helyet az adott fajtához.

Ha falakat, pergót vagy pavilont szeretne lefedni, akkor a hegymászó rózsa meg fogja csinálni a trükköt. Ezeknek a rózsafajtáknak nem kell sok helyet foglalniuk a kertben, de szükségük van támaszokra, amelyekre fel tudtak mászni és csodálatos virágkaszkákat hozhatnak létre. Ebben a csoportban különböző fajták vannak, amelyek mind nagy, mind apró virágzást eredményeznek. Minden erkély és terasz tulajdonosának ajánljuk a standard (szár) rózsákat. Ezek a rózsafajták kis fákra emlékeztetnek, és a kerten kívül cserépben is termeszthetők. Ideálisak a nyilvános terek elrendezésére is. Felhívjuk figyelmét, hogy nem a legkönnyebben termeszthetők, és állandó gondozást és figyelmet igényelnek. A kerti szegélyekhez és virágágyásokhoz ajánlott kerti, törpe és talajtakaró rózsa.

Ne habozzon, válassza ki kedvenc rózsafajtáinak palántáit, és hozzon létre egy csodálatos, vonzó, elegáns kertet, amelyet össze lehet hasonlítani az angol nemesek udvarával.